VIDEO | Remarcatul lui Mircea Lucescu în meciul României cu Islanda 

Mircea Lucescu a comentat evoluția echipei naționale în meciul cu Islanda, 2-0. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 11:19
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 11:37

România a câștigat al patrulea meci din preliminariile Campionatului Mondial 2022 cu Islanda, 2-0, și mai speră la locul doi în Grupa J, care duce la baraj. Însă elevii lui Rădoi trebuie să acumuleze 6 puncte în următoarele două meciuri, cu Leichtenstein, dumunică, de la 21:45 și Macedonia de Nord, miercuri, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro

Mircea Lucescu consideră că tricolorii au făcut un joc bun și au știut să speculeze lipsa jucătorilor importanți din lotul islandezilor. De asemenea, jucătorul remarcat de Mircea Lucescu, Denis Alibec, va lipsi în următoarele două partide din cauza problemelor medicale. 

  • Remarcatul lui Mircea Lucescu în meciul României cu Islanda

Lucescu: „Alibec a fost cel mai în putere”
 

Băieții au jucat bine, au profitat de o situație precară a islandezilor. Am avut și puțină șansă. Alibec a fost cel mai în putere, s-a luptat bine de tot, a dat pase foarte utile, a intrat și foarte bine Ianis contra unei echipe atât de disciplinate tactic, el a reușit câteva pase excelente.

Armenia își construiește echipă de 3-4 ani, Macedonia are jucători peste tot, dar posibilități sunt”, a declarat Mircea Lucescu. 

Clasamentul Grupei J după primele patru meciuri 


CITESTE SI

Modifică setările cookies