VIDEO | Dinamo Kiev rămâne neînvinsă în Ucraina. Mircea Lucescu a privit victoria cu Desna din tribune 

Dinamo Kiev Mircea Lucescu Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 August 2021, 08:43
Data actualizarii: Luni 23 August 2021, 08:58

Mircea Lucescu se recuperează după intervenția suferită la începutul lunii, însă a fost prezent la cel mai recent meci al celor de la Dinamo Kiev. 

Dinamo Kiev s-a impus în etapa a cincea din campionatul Ucrainei, trecând de Desna cu 4-0, sub privirile lui Mircea Lucescu.

Operat la începutul lunii în Kiev pentru un chist pilonidal, antrenorul de 76 de ani a preferat să urmărească partida din loja VIP, preferând să se mai protejeze pentru o perioadă după intervenția chirurgicală. 

Dinamo Kiev s-a impus cu 4-0 și a trecut pe primul loc în campionatul Ucrainei, având un punct în plus față de Shaktior. Partida cu Desna a fost una importantă, ținând cont că după această înfrângere, formația se află pe locul trei, la egalitate de puncte cu cei de la Donetsk.

Pentru Dinamo Kiev urmează meciul din prima ligă ucrainiană cu Kolos Kovalovka, pe 28 august. 

Mircea Lucescu are stent la inimă

Mircea Lucescu a mai avut probleme de sănătate în trecut, ceva mai dificile față de cele de acum, iar după o operație la inimă, acestuia i s-a pus și un stent pentru a-l ajuta. Antrenorul face controale dese, pentru a nu mai avea probleme și a se asigura că totul este în regulă după intervenția chirugicală.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!