Nationala

„Sper să înțeleagă asta băieții!” Mesajul lui Mircea Lucescu pentru jucătorii naționalei înainte de meciul cu Islanda

Islanda - România se vede ÎN DIRECT pe PRO TV și www.sport.ro joi, de la 21:45! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 20:25
Data actualizarii: Miercuri 01 Septembrie 2021, 20:26

Mircea Lucescu a vorbit despre meciul naționalei României din Islanda și a avut un mesaj de transmis pentru tinerii jucători pe care îi pregătește Mirel Rădoi. 

„E foarte greu cu Islanda, cu toate că ei trec printr-un moment de restructurare a lotului, plus scandalul cu Sigurdsson. Ar trebui să profităm de astea. Nu știu în ce măsură pot ei să se strângă și să facă un meci competitiv și cu cu posibilități de a câștiga.

  • „Sper să înțeleagă asta băieții!” Mesajul lui Mircea Lucescu pentru jucătorii naționalei înainte de meciul cu Islanda

Sper ca băieții aceștia să înțeleagă că ei trec printr-un moment extrem de important al carierei, pentru că, dacă pierd una după alta calificările, valoarea lor rămâne la un nivel la care ne vom bate cu un fotbal din lumea a treia, din păcate, în ciuda talentului jucătorilor noștri”, a spus Mircea Lucescu pentru Digi Sport. 

„Aspectul acesta este extrem de important!”

Totodată, Mircea Lucescu a dezvăluit care sunt punctele pe care „tricolorii” se pot baza pentru a putea să obțină o victorie împotriva Islandei. 

„Acum toate echipele sunt extrem de bine pregătite, știu absolut totul despre adversar, au organizare în joc, absolut tot. Intervine ceva în plus din partea echipelor care au jucători extrem de profesioniști, care sunt cu gândul doar la a juca pentru naționala lor.

Și aspectul motivațional este extrem de important, dincolo de pregătirea tactică a jocului. Chiar dacă te bazezi pe așa ceva, pe organizare, e foarte greu să obții prformanță. Dacă ai șansa să ai astfel de jucători, e cireașa de pe tort”, a adăugat tehnicianul. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies