Nationala

Alibec a părăsit cantonamentul naționalei! Ultimele detalii despre starea lui Drăguș 

Mirel Rădoi se va putea baza doar pe Jovan Markovic.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 09:19
Data actualizarii: Sambata 04 Septembrie 2021, 11:28

UPDATE 10:10 În urma accidentării suferite, Denis Drăguș nu a părăsit cantonamentul echipei naționale. Atacantul lui Standard Liege va efectua azi, sâmbătă, 4 septembrie, investigații medicale care vor stabili dacă acesta va putea evolua în meciurile cu Liechtenstein și Macedonia de Nord. 

Pentru meciurile cu Islanda, Liechtenstein și Macendonia de Nord, Mirel Rădoi a convocat trei atacanți: Denis Alibec (30 ani), Jovan Markovic (20 ani) și Denis Drăguș (22 ani). 

  • Probleme mari pentru Rădoi! Naționala rămâne cu un singur vârf pentru meciurile decisive din preliminariile CM

În prima partdă cu Islanda, selecționerul a mers pe mâna vârfului de la CFR Cluj, iar Alibec a avut o prestație solidă cu nordicii. Însă jucătorul a simtit dureri musculare, iar în minutul 76, Rădoi a fost nevoit să îl schimbe cu Markovic, care a debutat pentru prima reprezentativă.  

Staff-ul medical a echipei naționale l-a supus pe Alibec la o serie de investigații și se pare că accidentarea acestuia îl împiedică să evolueze în meciurile cu Liechtenstein și Macedonia de Nord. Astfel, Rădoi va avea un singur număr nouă în partidele de care avem nevoie de victorie pentru a mai spera la locul doi din Grupa J, pe Markovic, care are o singură selecție pentru prima reprezentativă, bifată în urmă cu trei zile. 

„Denis Alibec a fost supus unor investigații medicale aseară, imediat după sosirea tricolorilor în țară, în urma accidentării din meciul cu Islanda. Din păcate, leziunea musculară la nivelul coapsei stângi îl face indisponibil pentru partidele cu Liechtenstein și Macedonia de Nord, astfel că atacantul a părăsit cantonamentul României. Recuperare rapidă, Denis!”, este comunicatul oficial emis de echipa națională. 
 
În cele 18 selecții pentru România, Denis Alibec a reușit să marcheze două goluri, cu Ucraina și Austria. 
 
Clasamentul Grupei J după patru meciuri 
 
 
Meciul dintre România și Liechtenstein va fi duminică, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro
CITESTE SI

Modifică setările cookies