Jovan Markovic Euro 2023 U21 nationala u 21 Nationala

Vestea primită de Jovan Markovic după ce a părăsit terenul accidentat la meciul cu Spania

Jovan Markovic (21 de ani), atacantul Universității Craiova, a primit o veste bună înaintea duelului dintre România U21 și Țările de Jos U21, programat marți, de la ora 18:00, pe Cluj Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 11:20
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 11:28

Ieșit accidentat de pe teren în minutul 35 al meciului cu Spania, scor 1-4, Markovic a lipsit de la antrenamentul condus de Emil Săndoi în ziua următoarea, însă, potrivit Fanatik, atacantul are șanse mari să revină în echipă la duelul cu Țările de Jos.

Responsabilii de la naționala U21 fac tot posibilul, susține sursa mai sus citată, pentru ca Markovic să fie apt la ora meciului cu reprezentativa U21 a Țărilor de Jos.

Pierderea lui Markovic ar fi o lovitură colosală pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova se mai bazează în momentul de față în atac doar pe Jovan Markovic, ceea ce înseamnă că o accidentare gravă a acestuia ar fi o adevărată lovitură pentru olteni.

Andrei Ivan (25 de ani) se află în perioada de recupere după ce a suferit o leziune musculară, iar Elvir Koljic (27 de ani) s-a accidentat din nou și a suferit o operație la tendonul mușchiului adductor lung de la piciorul drept și cel mai proabil nu va mai juca în acest an.

Modifică setările cookies