Echipa Nationala Gica Popescu Nations League Nationala

Urmeaza inca o luna de COSMAR la nationala?! "E complicat sa batem pe cineva, iar eu sunt un tip optimist!" Verdictul lui Gica Popescu inaintea duelurilor cu Norvegia si Irlanda de Nord

Meciurile Romaniei contra Norvegiei si Irlandei de Nord vor fi in DIRECT pe Pro TV si WWW.SPORT.RO, pe 15 si 18 noiembrie, de la ora 21:45.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Octombrie 2020, 15:42
Data actualizarii: Luni 26 Octombrie 2020, 15:44

Echipa nationala a Romaniei incearca sa spele rusinea ultimelor partide, cand a fost invinsa de Islanda si eliminata de la barajul pentru Euro, iar apoi batuta de Norvegia si Austria in partidele de Nations League.

Pentru tricolori urmeaza acum amicalul cu Belarus si ultimele doua partide oficiale din Nations League, cu Norvegia si Irlanda de Nord.

Gica Popescu, fost mare international si actual presedinte la Viitorul, crede ca urmeaza o noua luna grea pentru echipa nationala si va fi dificil sa obtinem o victorie cu Norvegia sau Irlanda de Nord:

"Daca ma intrebi acum sa aleg care sunt cei doi fundasi centrali la echipa nationala, nu as sti sa spun! Iar asta spune multe despre echipa noastra nationala! Daca m-ai intreba acuma care sunt titularii echipei nationale, nu as sti ce sa iti raspund!

Nu stiu! Iar o echipa, fie ea nationala sau echipa de club, daca axul central nu este solid si daca nu-l visezi zi si noapte, e foarte complicat sa faci vreun rezultat! Nu sunt optimist deloc, referitor la tot ce se va intampla anul asta…

Eu fiind de felul meu un tip foarte optimist! Asa cum aratam acuma, e complicat sa batem pe cineva… Avem echipe grele in fata, Norvegia si Irlanda de Nord. Foarte, foarte dificil", a spus Gica Popescu, pentru Fanatik.

Romania va infrunta Belarus pe 11 noiembrie si meciul va fi in direct pe PRO X si SPORT.RO, de la 19:00.

Pe 15 si 18 noiembrie vor avea loc ultimele dueluri din Nations League, cu Norvegia, respectiv Irlanda de Nord, ambele in direct pe PRO TV si SPORT.RO, de la 21:45.

Modifică setările cookies