EXCLUSIV! Reactia VEHEMENTA a lui Florin Prunea dupa infrangerea in fata Norvegiei: "Suntem singura tara din Europa care aveam doi antrenori la echipa nationala fara licenta"

Florin Prunea a vorbit in cadrul emisiunii Ora Exact in Sport de pe PRO X despre meciul Romaniei cu Norvegia.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2020, 11:25
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2020, 11:31

Tricolorii au pierdut cu 4-0 in Nations League, iar pustiul Haaland a marcat de 3 ori in poarta lui Tatarusanu. Fostul oficial de la Dinamo, Florin Prunea, a declarat ca suntem singura tara din Europa cu doi antrenori la echip nationala fara licenta. De asemenea, el a spus ca FRF l-a lasata singur pe Mirel Radoi sa ofere explicatii. 

"Dar eu ca Federatie, ce respect sa cer antrenorilor cand suntem singura tara din Europa care aveam doi antrenori la echipa nationala fara licenta. De asta fung antrenorii din tara. 

Mirel eu il inteleg ca dupa meci era pierdut, ma rog. E greu si ca antrenor al echipei nationale sa iesi numai tu sa dai explicatii. Dar sa mai vina si altii in fata si sa isi asume. l-am vazut aseara pe Mirel, l-am simtit singur, lasat de toata lumea. Ati mai vazut pe cineva aseara din cadrul FRF. Intra si vorbeste, nu lasa antrenorul echipei nationale singur sa incaseze tot. Ca eu aseara asa l-am vazut pe Mirel, singur Si inainte de meci si dupa.Si pe teren si in afara lui. De ce se ascund? Ar trebui sa dea explicatii suporterilor, nu noua. Ca noi stim cu cine avem de a face. Lumea este extrem de dezamagita", a declarat Florin Prunea pentru PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!