Stelist EXCLUS din nationala de tineret! A fugit din cantonament: "Nu mai exista pentru mine!" Reactia lui Reghe:

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Septembrie 2013, 21:10

	Stelist EXCLUS din nationala de tineret! A fugit din cantonament: "Nu mai exista pentru mine!" Reactia lui Reghe:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Probleme pentru Stelea! Selectionerul de tineret a pierdut la debut, scor 2-3 cu Muntenegru, si, in plus, are probleme cu disciplina jucatorilor. Stelistul Gabi Iancu a fost interzis la U21 dupa ce a fugit din cantonamentul de la Chiajna iar Stelea anunta ca nu il va mai convoca.

"Iancu nu mai exista pentru mine, nu o sa-l mai convoc. Nu le fac eu educatie jucatorilor. L-am exclus si o sa fac un referat impotriva lui. Nu stiu daca cei de la Steaua au aflat de escapada lui, dar eu nu o sa-l mai convoc niciodata", a marturisit Stelea la Digi.

Laurentiu Reghecampf a anuntat ca jucatorul are alta varianta pentru evenimentele de la nationala. 

"Da, stiam despre problemele lui Iancu. Am avut anumite informatii. Am luat legatura cu Gabi, el are o alta varianta. Managerul va merge impreuna cu Iancu si va discuta cu stafful nationalei. Il inteleg pe Stelea, nu accept nici eu asemenea lucruri. Daca a facut asta, nu este bine pentru el si vom lua si noi masuri la Steaua . Nu accept asta la Steaua. Nu stiu ce a facut, ni s-a transmis ca a plecat din cantonament. Vrem sa lamurim acest lucru, sa aflam adevarul. Pentru noi, Gabi Iancu este un jucator tanar, de mare valoare, dar nu sunt de acord cu asemenea escapade", a declarat Reghecampf.

"Sunt camere de luat vederi la hotelul din Chiajna. In prima instanta, antrenorul are dreptate, dar trebuie sa aflam si varianta jucatorului. Eu am mai declarat ca Iancu si Stanciu vor primi amenda din partea mea pentru ca au consumat hot-dog si cola in cantonamentul nationalei. Vom lua si noi masuri, vom avea o intalnire cu reprezentantii nationalei de tineret. Cred ca trebuie cumva gasita o solutie ca acesti jucatori sa fie educati"
, a mai spus antrenorul Stelei.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Fricile care ar putea distruge democraţia în UE. "Devenim o fortăreaţă"
BRAT