moldova - romania Ilie Dumitrescu meci amical Olimpiu Morutan Nationala

VIDEO Tricolorul remarcat de Ilie Dumitrescu după Moldova-România 0-5: "Un real câștig, îi doresc să aibă continuitate"

Echipa naţională de fotbal a României a surclasat reprezentativa Republicii Moldova cu scorul de 5-0, pe Stadionul Zimbru din Chişinău, într-un meci amical.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 23:35
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 23:43

Echipa antrenată de Edward Iordănescu a obţinut cea mai clară victorie a sa în duelurile cu Moldova, prin golurile înscrise de Olimpiu Moruţan (minutul 9), Denis Drăguş (minutul 40), Alexandru Cicâldău (minutul 61), Daniel Paraschiv (minutul 71 - penalty) şi Adrian Rus (minutul 88).

Moruţan, Paraschiv şi Rus au marcat primele lor goluri la naţională, iar Ştefan Târnovanu, Alexandru Pantea, Antonio Sefer şi Daniel Paraschiv au debutat în prima reprezentativă.

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu după Moldova-România 0-5

"Sunt lucruri pozitive. În primul rând, după repriza a doua cu Slovenia, unii jucători s-au ridicat la un nivel foarte bun. Drăguș, dar în special Moruțan a intrat foarte bine și a schimbat în bine jocul echipei. Și în seara asta, chiar dacă adversarul nu a fost unul foarte valoros, trebuie să analizăm execuția în sine, cum a intrat în interior, cum a lovit mingea, biomecanica de lovire a mingii, cum a interpretat faza.

Un real câștig, îi doresc să aibă continuitate. La fel și Drăguș, personalitate, Pușcaș, foarte activ. Mi-a plăcut și Cicâldău. Au nevoie de rezultate pozitive. Există calitate, trebuie să găsească un nucleu important de jucători, sistemul și ideea tactică de a juca pe calitățile jucătorilor români", a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

VIDEO | Rezumat Moldova-România 0-5


REZUMAT Moldova - România 0-5 pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies