VIDEO Tavi, dat în urmărire generală! Momentul în care Popescu a fost încercuit de greci după un sprint fabulos

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 21:55
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 22:08

România - Grecia, meci transmis de PRO X și VOYO.

  • L-au încercuit pe Tavi! Momentul în care Popescu a băgat frica în greci
  • Popescu a intrat pe teren când scorul din meciul amical era 0-1

Intrat în repriza a doua a meciului de pe Stadionul Ghencea, Octavian Popescu a jucat dezinvolt și și-a valorificat arsenalul tehnic și viteza. În minutul 71, tricolorii au recuperat o minge în propria jumătate, au țâșnit pe contraatac în banda stângă și, după o pasă fină cu călcâiul "marca" Florin Tănase, Tavi Popescu a pornit într-o cursă de 30 de metri. 

Tavi, dat în urmărire generală! Momentul în care Popescu a fost încercuit de greci după un sprint fabulos

Elenii au sesizat pericolul, iar imaginile transmise de Pro X și VOYO au surprins o fază antologică. Pătruns cu mingea în careu, jucătorul FCSB-ului a fost încercuit de patru fotbaliști ai Greciei. N-a mai reușit să șuteze spre poartă, însă a menținut posesia pasându-i lui Răzvan Marin. Faza s-a încheiat după ce Ivan a centrat la bara a doua a echipei lui Gustavo Poyet.

La conferința de presă premergătoare partidei, Edi Iordănescu a glumit pe seama unei declarații recente a lui Octavian Popescu, care a spus că speră să joace 5-10 minute.

Ce spunea selecționerul înainte de meci

"Eu mă gândeam la mai mult pentru Tavi Popescu, dacă el vrea doar zece minute mai reducem. Ştiu ce potenţial are, am lucrat cu el, e un jucător de valoare, mai sunt şi alţii în Liga 1, trebuie şi ei să aibă continuitate. La fel cum e şi cazul lui Radu Drăguşin, cu mult potenţial. Depinde foarte mult de ei dacă vor confirma", a spus Edi Iordănescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!