VIDEO Octavian Popescu a debutat la naționala României! Fanii de la CSA Steaua nu s-au putut abține

Octavian Popescu a debutat la naționala României în meciul amical cu Grecia, disputat pe Stadionul Steaua.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 21:40
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 21:45

Jucătorul lui FCSB, care a împlinit 19 ani în luna decembrie, a fost introdus de Edi Iordănescu în minutul 61, în locul lui Alexandru Mitriță.

Octavian Popescu a debutat la naționala României! 

Octavian Popescu a fost întâmpinat cu căldură de cei mai mulți fani prezenți pe Stadionul Steaua, care i-au scandat numele jucătorului care a marcat de opt ori pentru FCSB în acest sezon.

În schimb, Octavian Popescu și Florin Tănase, jucătorii lui FCSB, au fost fluierați de suporterii celor de la CSA Steaua.

Alături de Octavian Popescu, în minutul 61 au mai intrat în naționala României Andrei Ivan și Florin Tănase, care le-au luat locul lui George Pușcaș, respectiv Alexandru Maxim.

La conferința de presă premergătoare partidei, Edi Iordănescu a glumit pe seama unei declarații recente a lui Octavian Popescu, care a spus că speră să joace 5-10 minute.

"Eu mă gândeam la mai mult pentru Tavi Popescu, dacă el vrea doar zece minute mai reducem. Ştiu ce potenţial are, am lucrat cu el, e un jucător de valoare, mai sunt şi alţii în Liga 1, trebuie şi ei să aibă continuitate.

La fel cum e şi cazul lui Radu Drăguşin, cu mult potenţial. Depinde foarte mult de ei dacă vor confirma", a spus Edi Iordănescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!