Tatarusanu, pus la ZID dupa golul primit de la nord-irlandezi! "Greseala mare de portar! Dumnezeule, el nu apara de luni de zile! Ce faci in poarta?"

Echipa Nationala Ciprian Tatarusanu Nationala Tatarusanu, pus la ZID dupa golul primit de la nord-irlandezi! "Greseala mare de portar! Dumnezeule, el nu apara de luni de zile! Ce faci in poarta?"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 09:07
Data actualizarii: Sambata 05 Septembrie 2020, 09:10

Romania a debutat in noul sezon din Nations League cu o remiza, scor 1-1 pe teren propriu cu Irlanda de Nord.

Whyte a marcat singurul gol al oaspetilor dupa o faza fixa executata de portarul Peacock. Mingea ajunsa la Lafferty in interiorul careului a fost recentrata, iar Whyte l-a invins pe Tatarusanu.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din Romania, il acuza pe Tatarusanu de o 'greseala mare' la golul primit:

"A fost o greseala mare de portar! Portarul trebuia sa iasa pe minge. Doamne, Dumnezeule, el nu apara de luni de zile! Tu ce faci in poarta? Nu iesi pe minge inalta in gura portii?", a reactionat Dumitru Dragomir pentru Gazeta.

Dumitru Dragomir: "Alibec, cel mai bun din teren. Mijlocasii au fost zero taiat!"

 

Prestatia lui Denis Alibec l-a impresionat pe Dragomir, care l-a numit 'cel mai bun jucator' din teren. Jocul mijlocasilor nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, iar intrarile in teren ale lui Nistor si Nedelcearu nu au adus niciun plus:

"Mi-a placut Alibec, a fost cel mai bun din ambele echipe. Daca Alibec avea mijlocasi cu multa minte, dadea doua goluri. A dovedit ca e jucator de competitii mari. Si Hanca si Chiriches mi-au placut, dar mijlocasii au fost zero taiat! Nistor si Nedelcearu nici n-ar fi trebuit sa intre, dar asta e altceva.

Eu n-as da cu toate sabiile in Radoi.  Trebuie sa se gandeasca sa faca ceva la jumatatea terenului", a mai spus Dumitru Dragomir.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!