SUEDIA - ROMANIA, PROTV | Contra a ales capitanul nationalei in absenta lui Chiriches! Cine va fi liderul noii generatii a Romaniei: "A fost alegere mea, nu a jucatorilor!"

Incep preliminariile EURO 2020 pentru Romania: Suedia - Romania e sambata, ora 19:00, in direct la PROTV si pe www.sport.ro, pe facebook.com/www.sport.ro si in aplicatia sport.ro!

Cosmin Contra a ales capitanul nationalei in absenta lui Vlad Chiriches. Cristi Sapunaru va fi liderul Romaniei a lasat de inteles selectionerul care a precizat ca va merge pe mana aceluiasi capitan care a condus nationala si in Nations League.

De asemenea, Contra a dezvaluit si cine va fi liderul viitoarei generatii. Razvan Marin este alesul selectionerului care a tinut sa precizeze ca el l-a impuns pe tanarul mijlocas.

"S-a vazut in ultimele meciuri cine a fost capitan in lipsa lui Chiriches. Sunt cei care sunt cu state vechi si care au selectii multe. Bineinteles, ca am inclus si un jucator din generatia tanara precum Razvan Marin. Sper ca pe viitor sa devina liderul acestei generatii. Razvan Marin a fost alegerea mea. Sper ca tineretea sa fie un atu, in sensul ca sa isi doreasca sa castige foarte mult meciurile", a declarat Cosmin Contra la conferinta de presa dinaintea meciului cu Suedia.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Acuzații de trădare între liberali. Orban, comparat cu Liviu Dragnea și Nicolae Ceaușescu. ”Coaliția mimează reforme”
BRAT
Modifică setările cookies