SUEDIA - ROMANIA, PROTV | A aparut berea “Hai la Euro”, dedicata echipei nationale si calificarii la Euro 2020

Suedia - Romania bere EURO 2020 Hai la EURO preliminarii EURO 2020 Nationala SUEDIA - ROMANIA, PROTV | A aparut berea “Hai la Euro”, dedicata echipei nationale si calificarii la Euro 2020
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Martie 2019, 13:12
Data actualizarii: Vineri 22 Martie 2019, 13:16

„Tricolorii” debuteaza in preliminariile Euro 2020 contra Suediei (23 martie, 19.00, in direct la PRO TV) si Insulelor Feroe (26 martie, 21.45, in direct la PRO TV).

In urma cu doua zile, a fost lansata o bere dedicata echipei nationale si mult doritei calificari la Euro 2020. Berea este blonda si este imbuteliata in sticle de 0.33ml, avand pe eticheta denumirea “Hai la Euro” si siluetele desenate ale unor suporteri care se bucura. Ea este produsa de o berarie artizanala situata in zona Lacului Morii din Bucuresti. “Noi iubim berea buna. Pentru prima data tu, suporter adevarat, ai parte de o bere artizanala dedicata fotbalului, facuta asa cum trebuie. Noi democratizam berea. Lansam berea <Hai la Euro>, dedicata campaniei de calificare a Romaniei la turneul final din 2020. Ia-o cu tine la meci si bucura-te din plin de frumusetea fotbalului. Hai Romania! Hai la Euro!”, au anuntat berarii cu ocazia lansarii noului sortiment.


In Romania, alcoolul e interzis pe stadioane


In iunie 2018, Comitetul Executiv al UEFA a anulat interdictia privind vanzarea bauturilor alcoolice pe stadioane la meciurile din Liga Campionilor si Liga Europa, din sezonul 2018/2019, pentru a permite consumul de alcool „in limitele permise in baza legilor nationale”. In Romania, in Legea nr. 4/2008, act normativ privind prevenirea si combaterea violentei cu ocazia competitiilor si a jocurilor sportive, cerut si promovat insistent de Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF si vicepresedinte al FRF, se prevede la Art. 10, litera k) ca este interzisa, "sub orice forma, vanzarea, distribuirea sau consumul bauturilor alcoolice in arena sportiva".

  • SUEDIA - ROMANIA, PROTV | A aparut berea “Hai la Euro”, dedicata echipei nationale si calificarii la Euro 2020

 

Au facut si o bere dedicata Rapidului


Acelasi magazin de bere artizanala a lansat, in noiembrie 2018, berea “Locomotiva”. Aceasta a facut parte din campania de marketing a ultrasilor rapidisti de la T2, cei care sustin echipa ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului, care evolueaza acum in Liga 5 Bucuresti. “Locomotiva este o bere de tip IPA (india pale ale). IPA-ul este o bere fructata in al carei gust simti hameiul, iar in cazul nostru este un IPA blond-auriu. Fermentare primara 15 zile, dry hopping 7 zile, fermentare secundara/carbonatare (10 zile) si maturare (11 zile) in sticle”, precizau atunci producatorii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!