Stelea: "Razvan Lucescu mi-a propus sa fiu antrenor secund, nu cu portarii!" Maldarasanu si Surdu:"Il vroiam pe Hagi la nationala!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 29 Aprilie 2009, 16:21
Stelea: "Razvan Lucescu mi-a propus sa fiu antrenor secund, nu cu portarii!" Maldarasanu si Surdu:"Il vroiam pe Hagi la nationala!"

Bogdan Stelea a declarat ca Razvan Lucescu i-a propus sa fie antrenor secund la echipa nationala a Romaniei si nu sa pregateasca portarii.

"Razvan Lucescu mi-a propus sa fiu antrenor secund, nu cu portarii. Este o alegere care nu poate decat sa ma bucure. Razvan Lucescu este un antrenor cum rar intalnesti, este entuziast si, desi are numai cinci ani de cariera, a obtinut foarte multe si mai are multe de castigat.

Fara doar si poate merita acest post. In viziunea mea, a contat pentru oamenii din federatie si faptul ca Razvan, pe unde a fost, a reusit sa faca o atmosfera excelenta, care duce la performantele pe care ti le-ai propus. Din acest punct de vedere, sunt convins ca, cel putin in tara, nu exista alt antrenor care sa il depaseasca la atmosfera pe care o creaza in jurul lui. Sunt sigur ca nu va avea probeleme in a reusi si la nationala. Chiar daca Mutu si Chivu, liderii de la nationala, au caractere puternice, cred ca vor colabora foarte bine cu Razvan.

E greu de spus daca ne vom califica sau nu pentru ca inca nu stim cu cine vom pica. Romania isi propune tot timpul sa se califice la turneele finale, ca altfel nu ar mai avea rost sa facem o echipa nationala. El are un avantaj ca vine intr-o situatie in care nu mai este presiunea rezultatelor, pentru ca sansele de calificare la Mondial nu prea mai sunt. Dar este o marja de siguranta mica, pentru ca sunt sigur ca va dori ca sa castige toate meciurile ramase pana la finalul actualei campanii de calificare", a spus Stelea.

Marius Maldarasanu a declarat ca este trist ca nu va mai avea sansa sa lucreze cu Razvan Lucescu, noul antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei, dar ca acesta merita o astfel de sansa.

"Sunt putin trist, pentru ca stiu ca nu o sa mai am sansa de a lucra cu Razvan, dar nu am cum sa nu ma bucur pentru el. O merita cu prisosinta. Chiar daca este un antrenor tanar, are foarte mare valoare si am incredere in el ca va face treaba buna. Este foarte pasionat de munca pe care o face, dovada ca, de-a lungul carierei, a fost in stagii pe la cluburile mari din Europa", a spus jucatorul.

Fotbalistul crede ca Razvan Lucescu are un mare avantaj, pentru ca este si un foarte bun pedagog. "Peste tot pe unde a fost, Razvan a creat o atmosfera excelenta, si, cu siguranta, asa va face si la nationala. Prin felul lui de a fi stie sa isi apropie oamenii in jurul lui si sa creeze o atmosfera de mare familie. Din punctul meu de vedere, nu cred ca exista antrenor care sa se priceapa mai bine la acest lucru“, a mai adaugat Maldarasanu.

Si atacantul Romeo Surdu este de parere ca Razvan Lucescu merita postul de selectioner, chiar daca atat el, cat si fotbalistii de la FC Brasov si l-ar fi dorit pe Hagi selectioner, doar pentru ca Razvan Lucescu sa ramana alaturi de ei, la Brasov. "L-am vrut noi pe Hagi la nationala, dar nu a fost sa fie. Nu pot decat sa ma bucur pentru Razvan, fiindca stiu cit munceste si ce fel de antrenor este, si merita acest post. Pana acum, Razvan nu ne-a pregatit pentru plecarea lui, pregatim doar meciul cu Poli Iasi“, a incheiat Romeo Surdu.

Fostul ministru al Sănătății Sorina Pintea, reținută de DNA pentru luare de mită
BRAT