Stanciu: "Imi cer scuze fata de coechipieri si suporterilor!" Ce le-a spus Daum la pauza jucatorilor: "Asa s-a intamplat!"

Romania 1-1 Muntenegru / Noul jucator al celor de la Anderlecht si-a cerut public scuze pentru ratarea penalty-ului din minutul 97.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2016, 00:11
Data actualizarii: Luni 05 Septembrie 2016, 00:24

"Imi cer scuze coechipierilor si fanilor pentru ratare. Am decis sa execut eu si din pacate am ratat si avem doar 1 punct dupa meci. Nu are rost sa mai discutam despre teren, si ei au jucat pe acelasi teren. Indiferent cum arata, trebuia sa castigam.

E un inceput de campanie cu multi jucatori noi. Sper sa invatam si sa invat din acest moment. A fost o saptamana plina cu multe antrenamente noi. Toti ne simtim bine, ne-am adaptat si sper sa castigam meciurile urmatoare.

M-am simtit bine in acest sistem, acolo e pozitia mea. Per total cred ca a fost un meci bun si nesansa a facut sa nu castigam. Nu o sa fie ultima data cand bat penalty-uri.

Daum ne-a spus ca putem sa marcam si in ultimele 10 minute si asa s-a intamplat. Din pacate, am primit acel gol. Iar apoi am avut din nou sansa sa castigam dar am ratat. Sunt trist pentru aceasta seara. Trebuie sa ne concentram la echipele de club pentru a fi chemati din nou la nationale.

Nu stiu cat de grava este accidentarea lui Keseru. Pe mine m-a incantat publicul, tin sa le multumesc ca au venit in numar atat de mare" a spus Nicolae Stanciu la Sport.ro

Modifică setările cookies