Christoph Daum Echipa Nationala Romania - Muntenegru Nationala

Prima reactie a lui Daum. Selectionerul, dezamagit de egal, dar multumit de jucatori: "Au alergat mult, meritam victoria pentru repriza a doua". De ce l-a lasat pe Popa pe banca

Romania 1-1 Muntenegru | Selectionerul Christoph Daum s-a declarat destul de dezamagit de rezultat, insa nu si de jucatori. Acesta i-a laudat pe acestia pentru efortul depus si pentru ca au dat dovada ca sunt uniti.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Septembrie 2016, 00:09
Data actualizarii: Luni 05 Septembrie 2016, 09:20

"Nu sunt multumit de rezultat. Am avut sansa sa castigam, cred ca, daca ne uitam la repriza secunda, meritam cele 3 puncte.

In prima repriza am fost nervosi, nu am putut controla jocul. In repriza a doua am evoluat mai bine.

Muntenegru are multi jucatori buni. Cred ca multi jucatori au evoluat foarte bine, Romario a alergat extraordinar in flancul drept, Hoban a alergat mult, Bicfalvi a muncit pentru echipa.

Cred ca trebuia sa jucam mai bine in anumite situatii, sa fim mai lucizi. Trebuia sa fim atenti la lovitura libera din care am primit gol.

Pentru munca depusa mai ales in repriza secunda, cred ca meritam victoria.

Cel care trebuia sa execute era Stancu, insa el a fost schimbat pe parcurs si astfel a batut Nicusor Stanciu. Nu exista insa nicio garantie ca un alt fotbalist putea marca. Acest lucru i se poate intampla oricui.

Cred ca am procedat bine cu Popa. Stiam ca vom avea mult de munca in prima repriza, cand s-a dovedit ca nu am avut o circulatie foarte buna. Ma asteptam la asta.

In repriza secunda, cand am atacat mai mult, l-am bagat pe Adi Popa, asa cum planificasem. Am avut in cap aceasta idee, ca Adi Popa sa intre in repriza secunda, sa fie proaspat.

Pentru mine, spiritul de echipa a fost excelent, baietii au fost uniti.

Nu castigi calificarea in primul meci, asta e sigur. Mai avem 9 finale de jucat si vom lupta pentru fiecare punct", a spus selectionerul Christoph Daum.

Modifică setările cookies