S-a stins conflictul dintre Mirel Rădoi și Răzvan Marin? Detalii din sânul echipei naționale

Răzvan Marin s-a arătat extrem de deranjat, după ultima acțiune a echipei neționale de poziția pe care a fost jucat de Mirel Rădoi.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Octombrie 2021, 11:57
Data actualizarii: Joi 07 Octombrie 2021, 13:13

Mujlocașul defensiv de 25 de ani a susținut atunci că abia așteaptă să revină la echipa de club pentru a evolua pe „poziția sa”. La națională a jucat pe postul de intern, în timp ce la echipa de club este obișnuit să joace mai aprope de bandă.

S-a stins conflictul dintre Mirel Rădoi și Răzvan Marin? Detalii din sânul echipei naționale

S-a stins conflictul dintre Mirel Rădoi și Răzvan Marin? Detalii din sânul echipei naționale „Răzvan Marin nu cred că a avut niciun fel de conflict cu selecționerul. Așa, când mai stai și ești amărât...

Ceea ce e bine că ești amărât și supărat că nu ai jucat, pentru că asta înseamnă că îți dorești și vrei să joci pentru echipa națională. Mai grav este când nu vrei să joci pentru echipa națională”, a spus Mihai Stoichiță, la PRO X, în „Ora exactă în sport”.

La acțiunea precedentă a naționalei, Răzvan Marin a evoluat titular doar în meciul cu Liechtenstein și a mai fost trimis pe teren în minutul 76 al meciului cu Macedonia de Nord, lucru care l-a nemulțumit pe mijlocașul defensiv.

România întânește, vineri, Germania, în preliminariile Campionatului Mondial 2022. Meciul va fi ÎN DIRECT pe PRO TV și pe VOYO.RO. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe sport.ro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies