ROMANIA U21 - UCRAINA U21 3-0 | "Celor care nu au fost alaturi de mine vreau sa le spun doar atat!" Reactia lui Morutan dupa revansa luata in fata Ucrainei: VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Octombrie 2019, 22:44
Data actualizarii: Joi 10 Octombrie 2019, 22:56

Romania U21 a invins cu 3-0 reprezentativa similara a Ucrainei. Aceasta generatie a ucrainienilor a castigat titlul mondial la U20.

Olimpiu Morutan: "Le multumesc celor care au fost alaturi de mine. Celor care nu au fost le spun ca m-au ambitionat"

"Sunt foarte fericit ca am reusit sa marchez in seara aceasta, dar mai fericit sunt ca echipa a castigat. Vreau sa le multumesc tuturor care m-au incurajat dupa episodul de la U19. Celor care nu au fost alaturi de mine vreau sa le spun ca m-au ambitionat si mai tare.

Mi-am dorit toata saptamana sa joc meciul acesta, m-am antrenat bine. Daca te antrenezi bine, rezultatele vin. Eu m-am bucurat cand am vazut ca suntem in grupa cu Ucraina!

Stiu ca sunt campioni mondiali, dar nu vreau sa vorbesc despre ei, doar despre echipa noastra. Avem un grup unit si sunt convins ca o sa facem o treaba buna impreuna.

Inca nu am jucat impotriva tuturor echipelor, ca sa vedem care e mai puternica. Dar vrem sa luam fiecare meci in parte si sa-l castigam. Urmeaza Irlanda de Nord.

Domnul Radoi ne-a incurajat si ne-a spus ca o sa ajungem departe daca o tinem tot asa.

Cand am auzit ca jucam tot la Ploiesti nu am fost foarte incantat, dar acum, la finalul meciului, sunt bucuros",
a spus Olimpiu Morutan dupa Romania U21 3-0 Ucraina U21.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!