La pauza era deja 7-0! Scorul preliminariilor pentru CM a fost facut astazi! Fabulos: echipa oaspete a avut un singur fan, care s-a deplasat 6.000 kilometri!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Octombrie 2019, 19:31
Data actualizarii: Joi 10 Octombrie 2019, 19:43

Scorul zilei vine de la meciul dintre Iran si Cambodgia in grupele din Asia pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. 

Iranul a distrus nationala Cambodgiei cu scorul de 14-0, urcand pe primul loc in grupa din care mai fac parte Bahrain, Hong Kong si Irak. Cambodgia ocupa ultimul loc al grupei, cu un singur punct acumulat. Ar fi avut ocazia sa marcheze, insa au ratat un penalty in cea de-a doua repriza. 

Spectacolul si atentia nu au fost doar pe teren, ci si in tribune. Cambodgia a avut un singur sustinator la meci, care a cantat pe durata intregii partide la toba sa, chiar daca echipa a fost zdrobita la un scor coplesitor. Suporterul a strbatut aproape 6000 de km pentru a sustine echipa nationala. 

Femei in tribune dupa 40 de ani

Premiera in meciul Iranului a fost prezenta femeilor in tribune. Dupa 40 de ani, acestora li s-a permis sa merga la stadion iar imaginile cu bucuria acestora fac inconjurul internetului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!