La pauza era deja 7-0! Scorul preliminariilor pentru CM a fost facut astazi! Fabulos: echipa oaspete a avut un singur fan, care s-a deplasat 6.000 kilometri!

Scorul zilei vine de la meciul dintre Iran si Cambodgia in grupele din Asia pentru calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. 

Iranul a distrus nationala Cambodgiei cu scorul de 14-0, urcand pe primul loc in grupa din care mai fac parte Bahrain, Hong Kong si Irak. Cambodgia ocupa ultimul loc al grupei, cu un singur punct acumulat. Ar fi avut ocazia sa marcheze, insa au ratat un penalty in cea de-a doua repriza. 

Spectacolul si atentia nu au fost doar pe teren, ci si in tribune. Cambodgia a avut un singur sustinator la meci, care a cantat pe durata intregii partide la toba sa, chiar daca echipa a fost zdrobita la un scor coplesitor. Suporterul a strbatut aproape 6000 de km pentru a sustine echipa nationala. 

Femei in tribune dupa 40 de ani

Premiera in meciul Iranului a fost prezenta femeilor in tribune. Dupa 40 de ani, acestora li s-a permis sa merga la stadion iar imaginile cu bucuria acestora fac inconjurul internetului. 

Adi Mutu vine la Ora Exacta in Sport! Marti, 10:45, in direct la PRO X si pe Facebook Sport.ro!

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a deraiat trenul plin cu marfă în apropiere de Caracal
BRAT