ROMANIA U21 - FINLANDA U21 4-1 | "Mamei mele ii plac telenovelele!" Ricardo Grigore a spus povestea AMUZANTA a numelui sau: "Acolo si-a gasit inspiratia!"

TOATE FAZELE MECIULUI AICI!

Ricardo Grigore a venit la interviul de dupa meci pe "muzica" strigatelor de bucurie ale coechipierilor sai! 

Jucatorul legitimat la Dinamo a vorbit despre victoria obtinuta si l-a felicitat pe Valentin Mihaila, eroul meciului nationalei de tineret. 

Grigore a declarat ca are toata increderea in nationala mare a Romaniei. 

Jucatorul a fost provocat de reporterul PRO X sa spuna povestea prenumelui sau, iar Ricardo a marturisit ca mama sa l-a ales, inspirata de telenovelele pe care le urmareste cu drag. 

"Se aude sunetul bucuriei. Ne-am dorit foarte mult aceasta victorie si ne bucuram ca am reusit sa o obtinem. Poate din afara s-a vazut un meci usor, dar a fost un meci dificil. Ma bucur ca am reusit sa marcam repede. Vali merita asta, este un jucator foarte bun si ne bucuram pentru noi. 

Echipa nationala mare stie mai bine ce are de facut. 

E devreme sa facem calcule, trebuie sa luam fiecare meci in parte dupa parerea mea si e in continuare dificil sa ajungem la EURO. Trebuie sa luam cele 6 puncte din aceste doua meciuri. Cei din Irlanda de Nord vor fi periculosi. 

Mamei mele i-a placut foarte mult numele acesta si mi l-a pus, s-a inspirat din telenovele", a spus Ricardo Grigore la PRO X.  

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dramă sfâșietoare: o familie întreagă internată cu Covid-19 în același salon își plânge un mort. Tatăl, infectat de fiu
BRAT

Modifică setările cookies