România U21 - Finlanda U21 2-1 | 'Eroul' lui Bratu, David Miculescu, a vorbit după ce a adus victoria naționalei de tineret

Romania U21 David Miculescu Finlanda U21 Nationala
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2022, 19:31
Data actualizarii: Vineri 25 Martie 2022, 19:32

Naționala de tineret a României a jucat un meci amical împotriva naționalei Finlandei. 

Partida disputată pe stadionul „Arcul de Triumf” s-a încheiat cu o răsturnare spectaculoasă de situație. Suhonen a deschis scorul în minutul 41, stabilind astfel și rezultatul la pauză. Schimbările selecționerului Florin Bratu s-au arătat însă a fi inspirate. 

Intrat în a doua repriză, David Miculescu i-a pasat decisiv lui Birligea, în minutul 87, care a marcat golul egalizator. Același Miculescu avea să aducă victoria naționalei de tineret, cu un gol marcat în minutul 90.

David Miculescu, după ce a adus victoria naționalei U21: „A fost un suspans plăcut!”

Tânărul atacant al celor de la UTA Arad a vorbit la finalul partidei despre golul reușit, încântat că a reușit să aducă victoria echipei de tineret, fie și într-un meci amical. 

„A fost un meci greu, o echipă care a jucat foarte bine, dar suntem bucuroși că s-a terminat cu bine și am reușit în această seară victoria. A fost un suspans plăcut până la urmă și sperăm să o ținem pe această linie. Este un sentiment plăcut că am reușit să marchez și să câștigăm. 

Nu contează dacă începem din prima sau venim de pe bancă. Important e să ajutăm echipa. Este o diferență, un meci amical nu se compară cu cel oficial, dar suntem profesioniști, luăm fiecare meci în serios. Azi ne uităm la meciul echipei mari contra Greciei, le dorim și lor să câștige cum am făcut-o în această seară și să fim toți bucuroși”, a declarat David Miculescu la finalul meciului. 

Sursa foto: FRF.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!