Nationala U21

România U21 - Mexic U21 1-3 | Înfrângere pentru naționala lui Bratu în al doilea meci din Marbella! 

Naționala României de tineret a pierdut al doilea meci amical din Marbella. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 20:50
Data actualizarii: Sambata 09 Octombrie 2021, 23:04

România U21 1-3 Mexic U21

FINAL!

  • Romania U21

Min. 81: AUTOGOL! Oaspeții își trimit balonul în propria poartă după o acțiune a lui Țicu.

Min. 48: GOL MEXIC! Oaspeții își măresc avantajul cu o execuție din penalty! Martinez a transformat lovitura de pedeapsă.

Min. 47: PENALTY pentru Mexic! Herrera a căzut în careu după un contact ușor cu Dican, arbitrul arată punctul cu var. 

Min. 46: A început a doua repriză!

PAUZĂ

Min. 41: GOL MEXIC! Carillo centrează din corner, Guzman reia cu capul din fața porții și trimite direct în plasă!

Min. 29: GOL MEXIC! Carillo reușește să trimită în poartă după o centrare venită din corner!

Min. 4: OCAZIE ROMÂNIA! Petrila este lăsat singur în flancul stâng, însă șutează pe lângă poartă. 

Min. 1: A început meciul! 

Echipele de start:

România U21: 12. M. Popa – 20. Al. Țîrlea, 6. Screciu (Cpt), 14. Dican, 3. Țicu – 8. Dr. Albu, 17. D. Toma – 18. Miculescu, 21. Pitu, 15. Petrila – 9. Markovic. Selecționer: Florin Bratu.
Rezerve: 1. Ducan, 23. Târnovanu, 2. Georgescu, 4. Racovițan, 5. M. Șerban, 7. Baiaram, 10. Cîmpanu, 11. Ișfan, 13. Sefer, 16. M. Corbu, 19. I. Stoica, 22. Farcaș, 24. Isac, 25. Ispas.

Mexic U21: 12. D. Ochoa – 2. J. Rivas, 3. Guzman, 4. R. Juarez (Cpt), 14. Sepulveda – 6. Games – 8. Galdames, 16. A. Garcia, 10. Carilo, 7. O. Herrera – 9. L. Martinez. Selecționer: Raul Chabrand.
Rezerve: 1. Holguin, 5. J. Rodriguez, 11. Arce, 13. Lara, 15. Munoz, 17. Ayon, 18. S. Rodriguez, 19. Medina, 20. A. Zapata.


Florin Bratu vrea a doua victorie consecutivă pe banca naționalei de tineret a României, după ce s-a impus în primul meci din cantonamentul de la Marbella, cu naționala Suediei, 1-0. Singurul gol al meciului i-a aparținut lui George Cîmpanu, cel care a reușit o super-execuție în minutul 22 al partidei. 

Naționala își continuă campania de pregătire a Campionatului European din 2023, pe care îl găzduiește împreună cu Georgia. 

Planul lui Bratu 

Selecționerul de la tineret a dezvăluit care sunt obiectivele pe care le urmărește în această sesiune de pregătire și ce își dorește să obțină în urma meciurilor de la Marbella. 

"Nu urmăresc în mod deosebit rezultatul, pentru că suntem o echipă în formare. Vreau să formez un grup care să crească după meciuri importante. Evaluăm în continuare jucători, mă bucur că ei răspund bine, iar la acțiunile următoare îmi propun ca foarte mulți dintre ei să revină la acțiunile echipei naționale. Nu sunt adeptul multor schimbări. Mă bucur că ei înțeleg că atitudinea este totul în sport și în fotbal.

Am în vedere în următoarele luni să creionez un nucleu de bază, 10-15 jucători. După care, în funcție de forma sportivă, să mai intervină mici modificări. Ulterior ne putem gândi exclusiv la rezultate, putem să cerem lucrul acesta și omogenitatea de care are nevoie o echipă”, a spus Bratu la conferință. 

Schimbări în echipă 

Bratu a dezvăluit că va efectua schimbări importante la nivel de prim 11, astfel încât să poată observa toți jucătorii, în ciuda faptului că nu victoria este obiectivul său principal, ci analiza jocului și consolidarea unui grup. 

„M-am gândit să împart lotul pentru cele două partide. Vreau să văd toți jucătorii. Am încercat să echilibrez echipa și jocul. Am încredere în toți, le-am spus lucrul acesta încă de la prima întâlnire. Mâine vor juca alți jucători, dar trebuie să răspundă la fel, pentru că îmi doresc implicare totală de la fiecare.

Cu siguranță sunt mai mulți lideri. România Under 21 are nevoie de mai mulți lideri, care sunt antrenorii mei în teren. Înțeleg acest aspect, pentru că sunt băieți inteligenți și vreau să creștem în sensul acesta. Mândria mea cea mai mare este să-i văd la prima reprezentativă. Când vor reuși acest lucru, practic și munca mea și-a spus cuvântul.

N-avem foarte multe informații despre Mexic, dar este o echipă arțăgoasă, care aleargă mult, nu cedează nicio clipă. Sincer, îmi plac astfel de echipe. Va fi o provocare importantă, pe care o aștept cu interes și vreau ca tricolorii să răspundă cum se cuvine”, a concluzionat selecționerul. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies