radu dragusin Echipa nationala U21 Florin Manea Nationala

România riscă să îl piardă pe Drăgușin! Avertismentul lui Florin Manea pentru Bratu

Agentul lui Radu Drăgușin a vorbit despre posibilitatea ca fundașul central să nu mai reprezinte naționala României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 10:48
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 13:01

La ultima acțiune a naționalei U21, Radu Drăgușin (19 ani) a fost subiectul discuției între Florin Manea și Florin Bratu. Agentul jucătorului i-a reproșat selecționerului naționalei mici că fundașul central, legitimat la Juventus, nu a fost folosit titulat în meciul amical cu Estonia, Bratu optând pentru Screciu (Universitatea Craiova) și Racovițan (FC Botoșani) în centrul apărării.

Florin Manea și-a păstrăt afirmațiile și după ce spiritele s-au calmat, iar impresarul FIFA a avertizat că în aceste condiții Radu Dragușin poate fi naturalizat de Italia.

  • România riscă să îl piardă pe Dragușin! Avertismentul lui Florin Manea pentru Bratu

Manea: „La 21 ani poate juca pentru Italia”

„Hai să facem un exercițiu de imaginație. Ce se întâmplă dacă Radu acceptă să fie naturalizat? Că ni s-a propus. Se poate, în Italia. La 21 de ani poate juca pentru Italia. Au fost oameni acolo care ne-au spus că poate fi naturalizat și apoi va juca pentru Italia.

Eu îl rog frumos public pe Bratu să nu-l mai selecționeze pe Radu până nu joacă. Nici Radu nu vrea să vină și să nu joace. El vrea să vină la lot, dar e de acord că nu are nevoie de nicio mână de ajutor. Nu-l recomandă nimic pe Bratu la națională, nu are spate”, a declarat Florin Manea pentru gsp.

În această vară, după ce a bifat patru meciuri sezonul trecut pentru Juventus, Drăgușin a ales să meargă un an împrumut la Sampdoria, pentru a prinde mai multe jocuri.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies