Romania U17 Florin Raducioiu Ianis Hagi Nationala

Romania a decolat spre Euro: nationala lui Hagi Jr joaca primul turneu oficial! Programul celor 3 meciuri din grupa preliminara:

National U17 a Romaniei, antrenata de Florin Raducioiu si condusa in teren de Ianis Hagi, a plecat in Andorra pentru cele trei partide din grupa preliminara. Primul meci e joi, de la ora 16:00, cu Cehia.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2014, 11:31
Data actualizarii: Marti 23 Septembrie 2014, 11:44

Jucatorii lui Raducioiu promit revansa dupa cele doua rezultate dezamagitoare din meciurile de pregatire cu Moldova, 0-0 si 1-3.

Delegatia Romaniei a plecat astazi spre Andorra, acolo unde se vor disputa cele trei partide din grupa preliminara din care mai fac parte Cehia, Danemarca si Andorra.

Clasarea pe unul din primele doua locuri ne asigura calificarea la Turul de Elita din primavara, ultima faza preliminara inainte de Euro. Turneul final din 2015 se va disputa in Bulgaria.

"Tot ceea ce s-a intamplat in ultima perioada ne-a motivat si mai mult. Stim care ne este valoarea. Stim ca putem avea rezultate bune. Am vorbit cu colegii mei si am constatat ca toti sunt si mai mobilizati. Vor fi primele noastre meciuri oficiale si suntem toti pregatiti. Vom da totul pentru calificare. Avem sansa noastra sa mergem la un prim turneu final si suntem obligati sa dam totul”, spune Ianis Hagi. (frf.ro)

Romania debuteaza in grupa preliminara joi, de la ora 16:00, cu Cehia, nationala pe care am invins-o la U17 in primavara, scor 4-2.

Al doilea meci este cu Danemarca, sambata, ora 16:00, pentru ca turneul sa se incheie cu cea mai accesibila partida, contra Andorrei, martea viitoare de la ora 17:30.

 
Modifică setările cookies