Daria Radionova Mercedes CLS 350 Swarovski Masini

FOTO Femeia care si-a tunat masina cu 1 MILION de cristale Swarovski! Cum arata cea mai STRALUCITOARE masina de pe sosea! 

O rusoaica bogata stabilita in Londra nu s-a putut multumi cu o simpla limuzina Mercedes. Ea a simtit nevoia s-o impodobeasca in cristale pretioase. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2014, 11:35
Data actualizarii: Marti 23 Septembrie 2014, 11:36

Rusoaica Daria Radionova a devenit celebra in Londra, dupa ce a fost vazuta in noua sa masina, un Mercedes CLS 350, dar nu unul standard. Ea si-a tunat limuzina cu 1 milion de cristale Swarovski pentru care a platit 25.000 de euro. Masina parcata in fata unui hotel de lux din Londra a atras imediat atentia, iar oamenii au inceput sa se intrebe a cui este.

Este a Dariei, o studenta de 21 de ani, care are parinti miliardari in Rusia. "Am vrut ceva unic, ceva care sa ma faca sa ma simt speciala. Oamenii care au facut asta au venit din Rusia si au muncit 12 ore pe zi timp de doua luni pentru aceasta masina. Sunt foarte fericita si ador sa o conduc. Toata lumea se uita la masina mea, oamenii ii fac poze pe strada. Cand o sa vand aceasta masina o sa donez banii", a declarat ea in Daily Mail. 

Centrul Londrei este ocupat in lunile de vara cu cele mai tari masini din lume, care apartin de obicei miliardarilor arabi. Atentia a trecut insa de la bolizii arabilor la tanara Daria, cu masina ei neobisnuita. Managerul hotelului in care masina a stat parcata cateva ore a fost nevoit sa cheme paza pentru a indeparta lumea din fata hotelului, pe care ca intrare aera blocata de curiosi si amatori de imagini cu Mercedesul de cristal. 
 


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!