"Nu vreau sa ma cobor la nivelul lui, nu stau sa ii fac eu educatie" Reactie dura a lui Razvan Lucescu la acuzele lui Multescu

Fostul antrenor al Petrolului a avut o reactie dura la adresa lui Gigi Multescu, cel care a spus ca echipa e la pamant din punct de vedere fizic.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Septembrie 2014, 11:23
Data actualizarii: Marti 23 Septembrie 2014, 11:35

Actualul antrenor al Petrolului e nemultumit de pregatirea fizica pe care a facut-o Lucescu si de stilul imprimat echipei. De asemenea, Multescu se ia de oamenii din club, pe care ii acuza ca l-au informat gresit. Satli l-a impresionat si ar fi vrut sa joace cu el titular.

"Cred ca meritam mai mult, am avut atitudine buna, pozitiva, am dominat perioade lungi de timp Steaua. Am incercat sa pregatesc meciul cat mai bine. A fost greu in cateva zile sa schimb mare lucru, dar chiar i-am depasit in multe momente. Am respectat fotbalul, suporterii, am incercat sa atacam. Avem mari carente de pregatire fizica, am cazut pe final", a spus Multescu dupa partida cu Steaua.

Razvan Lucescu i-a dat replica azi, in direct la Sport.ro: "Ceea ce spune un om il caracterizeaza, nu pot sa ma cobor la acest nivel. Am muncit alaturi de jucatori, de un staff, cand faci astfel de afirmatii lovesti in mai multi oameni, ar trebui sa existe un respect intre noi. Nu stau sa ii dau eu lectii de educatie unui om sau altuia."

Despre oferta pentru Mutu: "E o alegere facuta de el, se apropie de finalul carierei, e o sansa sa faca niste bani. Daca lucrurile bune va continua acolo. Oferta asta a venit inca din vara, din luna iunie. La un momentdat au renuntat, probabil ca acum l-au facut sa accepte cu o noua oferta."

Despre ce va face in viitor: "In acest moment ma mai gandesc ce voi face, daca raman in tara, daca plec afara, la arabi, cine stie..."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!