Rednic ne-a turnat in presa din Belgia! Scorul HALUCINANT pe care Puriul isi pune banii: "O sa vedem multe goluri, stadion plin, frumos!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 14 Noiembrie 2012, 14:23

	Rednic ne-a turnat in presa din Belgia! Scorul HALUCINANT pe care Puriul isi pune banii: "O sa vedem multe goluri, stadion plin, frumos!"

►21:30 Suedia – Anglia, Ibracadabra versus Gerrard

"Romania are multi jucatori ce pot face diferenta: Torje, imprumutat la Granada de Udinese, Stancu, care joaca in Turcia, Chipciu, care, ca multi jucatori convocati, joaca la Steaua, echipa in forma atat in campionat cat si in Liga Europa. Insa Romania nu mai este o echipa care face jocul, asa cum era pe vremea mea. Astazi, jocul roman este bazat pe o buna organizare si pe contraatac. Sper ca vom vedea multe goluri, gen 3-3, asa toata lumea ar fi multumita, si ca va fi o atmosfera frumoasa in stadion! Se spera la 50.000 de spectatori, dar chiar si daca ar fi 25.000, va fi frumos", a spus Rednic.

Rednic a explicat ca Adrian Mutu, Gabriel Tamas si Razvan Rat nu au fost convocati pentru meciul cu Belgia, ei primind un avertisment pentru prestatia slaba din intalnirea cu Olanda. "Romania a suferit o infrangere grea, cu 1-4. Dar oricum nimeni nu se astepta la victorie. Echipa Romaniei este in reconstructie si de aceea sunt jucatori mai putin cunoscuti. Victor Piturca a preluat echipa anul trecut si obiectivul sau este calificarea la Euro-2016. A inceput bine preliminariile pentru CM-2014 cu trei victorii in trei meciuri. Dar meciul contra Olandei a adus lumea cu picioarele pe pamant. Va fi complicat cu Ungaria si Turcia, cu acestea se duce lupta pentru locul doi. Exista o baza, dar avand in vedere ca este vorba de un amical cu Belgia, antrenorul va incerca sa caute noi solutii", a declarat Rednic.

Antrenorul lui Standard a precizat ca daca ar fi sa aduca un jucator roman la Standard, acesta ar fi Daniel Niculae. "Am obtinut cetatenia belgiana in 1996. Am cerut cetatenia pentru ca ma simteam foarte bine in Belgia. Am cumparat chiar si o casa, unde sotia si fetele mele, nascute in Romania, au ramas cand m-am intors sa lucrez in Romania. In Romania, presa mi-a reprosat ca am abandonat Petrolul in plin campionat. Si ca vreau sa iau jucatori cu mine. Pentru a-i calma pe toti, i-am spus saptamana trecuta unui jurnalist roman ca nu voi lua jucatori de la Petrolul Ploiesti. I-am spus ca daca as putea alege, l-as lua pe Daniel Niculae, pe care l-am avut la Rapid....dar nici nu stiu unde joaca acum", a spus Rednic.

El l-a laudat pe selectionerul Belgiei, Marc Wilmots, care i-a fost coechipier la Standard: "Lui ii placea sa dirjeze totul pe teren, iar dupa meciuri, castigate sau pierdute, era primul care se prezenta in fata presei. Ii placea sa vorbeasca atat in teren cat si in afara lui...Face treaba foarte buna la nationala. Inainte, erau multe talente, dar fiecare facea ce voia. Acum toata lumea munceste impreuna si exista o mare disciplina tactica. Belgia este foarte puternica individual si colectiv", a mentionat Rednic.

Sursa: Mediafax

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT