Ionut Lupescu edi iordanescu Romania Nationala

Reacția lui Ionuț Lupescu, după rezultatele dezastruoase ale naționalei României

Ionuț Lupescu a vorbit despre Edi Iordănescu și despre prestațiile dezastruoase din Nations League ale reprezentativei României.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 20:35
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 20:35

România a câștigat un singur meci din cele patru deja disputate din Nations League, împotriva Finlandei, 1-0. În restul de partide, naționala a arătat dezastruos, ba chiar s-a făcut de râs cu Muntenegru (0-3, 0-2).

„Era de prevăzut unde a ajuns echipa națională”

Ionuț Lupescu a făcut parte din "Generația de Aur" a României. A participat la Campionatele Mondiale din '90 și '94 și și-a expus punctul de vedere vizavi de națională.

”Era de prevăzut unde a ajuns echipa naţională. Era de prevăzut de câţiva ani de zile, dar fiecare om care conduce echipa naţională ştie mai bine ce program are şi ce gânduri are.

N-am avut performanţe bune în multe meciuri, chiar şi în meciul pe care l-am câştigat am avut destule probleme. Sigur că e un antrenor nou, trebuie să îi dai timp, timpul necesar”, au fost cuvintele fostului mijlocaș, potrivit Orange Sport.

Încrederea în selecționer

Chiar dacă are o singură victorie de când e la cârma reprezentativei, Lupescu a precizat că Iordănescu Jr. are nevoie de încredere și trebuie să continue la echipa naționalei.

„Nu ştiu dacă e cel mai bun antrenor la momentul respectiv pentru a fi selecţioner, dar odată ce s-a hotărât să se meargă cu el, trebuie să se dea încredere şi sper să reuşească cât mai repede să facă nişte puncte”, a mai precizat Lupescu, conform sursei menționate anterior.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!