VIDEO EXCLUSIV Adrian Enache, show în direct la Ora Exactă în Sport! "Să încurajăm o echipă atât de mare!"

Adrian Enache a cântat imnul Oțelului Galați la Ora Exactă în Sport, în direct la PRO Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 16:25
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 16:38

În 2011, Oțelul Galați juca pentru prima dată în istorie în Champions League, iar solistul Adrian Enache a compus o piesă pe această temă. 

Gălățeanul a cântat LIVE la emisiunea Ora Exactă în Sport câteva versuri din imnul Oțelului, pe care le-a interpretat din toată inima.

„Oțelul! 

Ce Dunărea bătrână ne-a învățat,

Să fim cavaleri de neuitat!

Să încurajăm o echipă atât de mare 

Și pe care o cunoaște fiecare!

Oțelu', Oțelu', Oțelu'!”

Oțelul Galați, promovată în Liga 2

Trup și suflet pentru Oțelul, Adrian Enache a dezvăluit ce simt gălățenii când formația evoluează excelent sub comanda lui Dorinel Munteanu. „Când spui Oțelul a ajuns acolo, spui cu sufletul!”, au fost cuvintele solistului pline de emoție, în exclusivitate la Ora Exactă în Sport.

Cu Dorinel Munteanu (53 ani) pe banca tehnică, Oțelul Galați a dominat playoff-ul Seriei 2 din Liga 3, terminând cu 70 de puncte campionatul, cu 9 puncte peste CSM Focșani 2007. 

În semifinalele barajului de promovare, gălețenii au învins Foresta Suceava în ambele meciuri, 1-0 și 2-0. În finală, misiunea pentru elevii lui Dorinel Munteanu a fost mai dificilă. După un 1-1 în prima manșă cu Dante Botoșani, Oțelul, susținută de 13.000 de oameni s-a impus cu 2-0 și și-a asigurat prezența în Liga 2 în sezonul 2022-2023. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!