Dinamo Gica Mihali liga 2 Liga 2

Dinamo rămâne fără antrenor: "Au zis că nu-mi pot oferi nimic". Cine se va ocupa de echipă

Dinamo trece printr-o perioadă tulbure, după retrogradarea istorică a clubului în Liga 2.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 16:09
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 16:09

Cu un viitor nesigur, numeroși jucători plecați de la echipă și fără un stadion propriu pentru stagiunea următoare, formația din Ștefan cel Mare încearcă să se redreseze, iar cei mai optimiști fani speră ca Dinamo să revină rapid în Liga 1, după un singur sezon.

Gică Mihali pleacă de la Dinamo

Misiunea lui Dinamo se anunță una foarte dificilă. Gică Mihali, antrenorul interimar al lui Dinamo, cel care a condus primele antrenamente ale "câinilor" din această vară, și-a anunțat plecarea la echipă, după o discuție purtată cu Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar.

"Am discutat aseară cu domnul Zăvăleanu. A zis că nu poate să-mi ofere absolut nimic, pentru că nu există nicio certitudine. Eu trebuie să mă gândesc și la viitorul meu. Din păcate, asta e situația, urmează să plec. 

Mi-a zis clar că depinde cine va fi președinte, administrator, iar dânșii vor numi antrenorul. Domnul Zăvăleanu a fost foarte cinstit și corect cu mine. Am oferte, o să anunț încotro o apuc", a spus Gică Mihali, pentru Playsport.

Sursa citată precizează că de echipă se vor ocupa în continuare Iulian Mihăescu și Ionel Augustin, ultimul urmând să ocupe rolul de antrenor secund.

Dinamo ar urma să își numească un antrenor principal după ce va fi stabilit noul administrator special. După retrogradarea echipei, formația din Ștefan cel Mare a făcut un singur transfer - mijlocașul Bogdan Gavrilă, revenit la echipă după șase ani.

Comunicatul clubului: "Nu mai vorbiți de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2"

Conducerea clubului este convinsă că va găsi, alături de DDB, veniturile necesare pentru realizarea bugetului pentru noul sezon care va începe în liga secundă.

„A trecut aproape o lună de zile de la retrogradarea în liga secundă, însă Dinamo rămâne, zi de zi, în atenția fotbalului nostru.

Se vorbește și se scrie despre Dinamo mai mult decât despre echipe de play-off.

Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) și în Liga 4 (FC), mai puțin în prima divizie.

În loc de fotbal, în fața suporterilor noștri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB.

Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club.

Nu mai vorbiți de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!

Dinamo și DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul așteptat de suflarea alb-roșie din țară și din străinătate.

Nu vă mai jucați cu emoțiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărțită!

Până la performanță suntem preocupați de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion.

Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului.

Continuați să vorbiți despre apă la Săftica, despre bucătăria cantonamentului și despre alte subiecte hilare, dar nu uitați să spuneți în toată țara că Dinamo trăiește! Aici e Dinamo!”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!