Dorinel Munteanu Echipa Nationala Echipa Nationala de Fotbal Nations League Romania Nationala

„N-am văzut nimic!” Mesaj dur al lui Dorinel Munteanu după dezastrul din Nations League: „Văd că nu-s importante rezultatele!” 

Naționala României a înregistrat rezultate dezastruoase în primele meciuri din Nations League. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 16:58
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 16:50

„Tricolorii” au trei înfrângeri în patru meciuri jucate, singura victorie fiind pe teren propriu cu Finlanda, 1-0. Naționala României a ajuns pe locul 54 în clasamentul FIFA, coborând cu șase locuri față de poziția pe care o avea în luna martie, iar situația pare să fie din ce în ce mai dificilă. 

Criticile nu au întârziat să apară, imediat după umilința cu Muntenegru din Giulești, 0-3, primul vizat fiind selecționerul Edward Iordănescu. Nici oficialii Federației Române de Fotbal nu „au scăpat” de critici, însă au răspuns printr-un mesaj de încredere acordat selecționerului, postat pe site-ul oficial. 

Mesaj dur al lui Dorinel Munteanu după dezastrul din Nations League 

Dorinel Munteanu (54 ani), jucătorul cu cele mai multe selecții la echipa națională, a vorbit despre meciurile naționalei și situația dramatică în care a ajuns. Fostul fotbalist nu le mai dă nicio șansă „tricolorilor” în Nations League, punctând că „nu a văzut nimic în joc”. 

Mai mult decât atât, Munteanu nu i-a iertat nici pe conducătorii FRF, despre care a spus că nu pun accent pe rezultate, în ciuda faptului că ele sunt cele mai importante. 

„Din punctul meu de vedere, nu mai avem nicio șansă în Liga Națiunilor, chiar dacă suntem optimiști. Doar optimismul este dat de jocul echipei. Eu n-am văzut nimic în jocul echipei naționale, ca să fiu optimist. Se vorbește de reconstrucție, dar cel mai important obiectiv pentru echipa națională trebuie să fie rezultatul.

Văd că pentru cine conduce echipa națională nu sunt importante rezultatele. Sper să învățăm din aceste lucruri și să facem lucrurile să funcționeze. Adică să avem un joc prin care să avem rezultate”, a declarat Dorinel Munteanu la Digi Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!