RADU AL COPIILOR! Moment FANTASTIC pentru Radu in fata peluzei pline de copii! Ce a facut dupa ce TOATA tribuna i-a cerut 'FOARFECAAAAA'

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Octombrie 2019, 10:58
Data actualizarii: Miercuri 16 Octombrie 2019, 10:59

Ionut Radu s-a bucurat de prezenta celor 30.000 de copii de pe Arena Nationala. 

Eroul nationalei de tineret, acum trecut la nationala mare, Ionut Radu a stat pe banca de rezerve la meciul dintre Romania si Norvegia, incheiat la egalitate, 1-1. Romania a batut recordul mondial de prezenta a copiilor la un meci, dupa ce aproape 30.000 de pusti au umplut stadionul si au cantat pe parcursul intregii partide pentru a incuraja echipa nationala. 

Prezenta copiilor pe Arena Nationala nu l-a lasat indiferent pe Radu, care pe timpul pauzei, in timp ce se incalzea, a inceput sa se joace cu mingea pentru a-i anima pe acestia. Copiii i-au strigat numele, iar portarul s-a transformat pentru cateva momente intr-un atacant de mare clasa, si le-a daruit copiilor o executie superba, dupa ce toata tribuna i-a cerut sa dea gol din foarfeca. Lovitura-spectacol a lui Radu a fost surprinsa de fotoreporterul Eurosport. Gestul portarului de la Genoa a adus urale si ovatii din partea copiilor care au asistat la moment.

Nu a jucat, insa numele lui s-a auzit pe tot stadionul. La final, copiii i-au strigat numele lui Radu, care a mers si a daruit tricoul sau unei fane, gest pe care l-a facut si Dan Nistor. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!