PROSPORT / BOLONI II ATACA LOCUL LUI PITURCA - VREA NATIONALA DIN 2010

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Februarie 2008, 08:41
Data actualizarii: Luni 11 Februarie 2008, 08:41
COADA LA SELECTIONER

Antrenorii stau la coada pentru locul lui Piturca. Daca Padureanu a spus ca Sabau poate fi inlocuitorul lui Piti, Boloni vrea si el la Nationala, dupa ce a plecat in 2001 la Sporting chiar in mijlocul campaniei de calificare.

"Este marele meu regret. Ca jucator si ca antrenor, n-am ajuns niciodata la un turneu final de Mondial sau de European si reprezinta minusul care nu-mi da pace. A existat ceva care a contat mai mult decat oferta lui Sporting. Am simtit ca nu am siguranta necesara din partea celor care trebuiau sa mi-o dea. Au fost si factori obiectivi, pentru ca se apropiau alegerile la FRF si circulau anumite zvonuri care mie nu-mi dadeau pace. Insa cel mai mult au contat alte informatii pe care le-am aflat si care ma faceau foarte vulnerabil In cazul In care nu treceam de baraj."

"E un capitol inchis pentru mine, chiar daca mi-a parut rau, pentru ca Incepusem o treaba si imi asumasem la Inceput marele risc de a intineri nationala, sacrificand nume mari, care facusera istorie pentru Romania. De aceea am si mizat contra Italiei, la ea acasa, pe garda veche, pentru a convinge oamenii importanti din federatie de necesitatea schimbului de generatii. In sufletul meu inca mai sper ca intr-o zi sa ma intorc si sa-mi vad visul implinit. Cu Mircea Sandu am ramas in bune relatii.", a spus Boloni in ProSport

Piti mai are contract cu Nationala pana in 2010, iar daca nu-i duce pe Mutu si compania la Mondial, isi poate face bagajele.

Vezi mai multe in ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!