Porumboiu: "Nu mi-ar fi convenit ca Dorinel sa fie selectionat la nationala"

Autor: Sport.ro
Luni 12 Noiembrie 2007, 14:12
"AVEM NEVOIE DE UN ANTRENOR CARE SA STEA LA ECHIPA"

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu spune ca selectionarea lui Dorinel Munteanu a adus pagube echipei si nu isi doreste ca acesta sa mai fie selectionat.

"Noi avem un antrenor care trebuie sa stea la echipa. Nu ma pot amesteca in deciziile selectionerului. Cand l-am angajat pe Dorinel, l-am angajat ca antrenor, faptul ca mai joaca e un lucru bun. Ar trebui sa plece doua saptamani de la echipa, nu stiu ce formatie din lumea asta se poate dispensa doua saptamani de antrenor. Am pierdut la Timisoara ca n-am avut antrenorul doua saptamani, am mai pierdut si alte jocuri din aceasta cauza. Se simte lipsa antrenorului. Nu mi-ar fi convenit sa fie convocat la lot, ne lipsea antrenorul. Si Dorinel trebuie sa inteleaga asta", a spus Porumboiu.

Finantatorul vasluian nu vede de ce ar trebui sa i se faca un meci de retragere lui Munteanu. "Sa i se fi facut o retragere daca anunta ca-si incheie cariera de jucator, ca nu mai joaca nici la Vaslui, atunci da. Dar cum el joaca, daca o face foarte bine, poate intra oricand in vederile selectionerului. Nu vad de ce sa i se faca meci de retragere. El de ce sa fie afectat? E un ciclu ireversibil, si eu am regrete, iar cel mai mare e ca nu pot sa mai arbitrez", a spus el.

Rezultate alegeri locale 2020 Timişoara. Robu își recunoaște înfrângerea. Cine este noul primar
BRAT