Basarab Panduru Echipa Nationala Israel - Romania Nationala

Basarab Panduru, contrariat de gestul făcut de Edi Iordănescu: „Nu înţeleg cum a putut!”

Basarab Panduru a revenit în televiziune după un scurt periplu la Universitatea Craiova, unde a ocupat funcția de „secund” a lui Laurențiu Reghecampf.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 23:35
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 23:43

La prima sa apariție TV după pauza de câteva luni, Panduru la taxat pe Edi Iordănescu pentru decizia acestuia de a accepta să semneze un contract cu naționala prin care poate fi demis foarte ușor dacă nu va lega victorii pe banca primei reprezentative a României.

„Eu nu am crezut că Edi Iordănescu poate să semneze un asemenea contract. În iunie să te dea afară. Pierzi toate meciurile, te dă afară. Aud că trebuie să îi dăm timp, păi cum să îi dăm timp dacă el nu a cerut timp?

El, prin contractul pe care l-a făcut, nu a cerut timp. Din moment ce semnezi, nu ai cerut niciun timp. Ai spus <<eu vin>>”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport.

Edi Iordănescu și-a început mandatul pe banca României cu o înfrângere. „Tricolorii” au capitulat cu 0-1, pe teren propriu în fața primei reprezentative a Greciei.

Pentru naționala lui Iordănescu jr. urmează duelul de marți, cu Israel, programat de la ora 20:45. Meciul va putea fi urmărit LIVE la PRO X și pe VOYO. Cele mai tari faze vor putea fi revăzute pe SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!