VIDEO Atentat terorist in Israel! Teroriștii ISIS au atacat în apropierea orașului în care se dispută amicalul cu România! Autoritățile anunță că 2 oameni au murit și 5 au fost răniți

Israel atac terorist Israel Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 10:38
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 10:54

Duminică seară în orașul Hadera, din Israel, a avut loc un atentat terorist.

Doi teroriști ISIS au băgat teroare în zona mall-ului central din orașul Hadera, aflat la 25 de kilometri de locul în care naționala României va disputa cel de-al doilea amical sub mandatul lui Edward Iordănescu, cu naționala Israelului. 

Locuitori ai orașului Umm al-Fahm, cei doi teroriști au început să tragă în mulțimea din apropierea mall-ului, iar autoritățile au informat că două persoane au murit și alte cinci au fost rănite. ISIS a revendicat atacul într-un comunicat postat pe rețelele de socializare. Teroriștii au folosit arme automate M16. 

Atacul terorist apare la o zi după ce un alt atacator, identificat ca suporter ISIS a omorât patru israelieni în orașul Beersheba, informează BBC

Atentat terorist în Israel, la 25 de kilometri de orașul în care naționala României va juca al doilea amical 

Forțele speciale antitero se aflau în apropiere, la un restaurant, astfel că teroriștii au fost neutralizați înainte de ajunge la mall. Victimele ucise au fost doi soldați care aparțineau forțelor de grăniceri, în timp ce persoanele care au fost rănite se aflau într-o stație de autobuz. 

Orașul Hendra este la 25 de kilometri distanță de Netanya, orașul în care naționala României joacă meciul cu Israel. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!