Dan Petrescu Bilel Omrani Echipa Nationala Nationala

Omrani la NATIONALA?! "Daca il intrebi din ce tara e, nu stie!" :) Dan Petrescu il propune lui Contra pe varful CFR-ului

Dan Petrescu a vorbit despre dubla Romaniei cu Suedia si Spania.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Noiembrie 2019, 17:12
Data actualizarii: Sambata 09 Noiembrie 2019, 17:16

Antrenorul CFR-ului l-a propus intr-un mod inedit pe Bilel Omrani la echipa nationala. Dan Petrescu crede ca atacantul ar putea sa o ajute pe Romania si oricum el "nu stie din ce tara e".

"Mai bine i-am dat cetatenie lui Omrani, sa joace in nationala Romaniei. Nu ar fi o idee rea. Daca nu am facut asta cu Mario Camora, macar sa facem cu Bilel. El nici nu stie din ce tara e, daca il intrebi. Nu stie", a spus Dan Petrescu.

"Romania, cand joaca acasa, poate castiga. Indiferent de adversar. Daca vom triumfa impotriva Suediei, vom avea un moral extraordinar si nu vom pierde in Spania. Eu am jucat de vreo doua sau trei ori cu Spania si imi aduc aminte ca parca e bine. Simt ca va fi un rezultat pozitiv. Spania nu o sa mai aiba nevoie de victorie si cred ca putem scoate 4 puncte cu putin noroc din cele doua meciuri. Daca nu avem si putin noroc, degeaba", a mai spus Dan Petrescu.

Meciurile Romaniei cu Suedia si Spania vor fi pe 15, respectiv 18 noiembrie, in direct la PRO TV, la ora 21:45.

Modifică setările cookies