Liga 1

"Cand iesi de acolo iti vine sa musti din ei, sa ii mananci!" Tucudean vorbeste despre modul in care isi motiveaza Dan Petrescu jucatorii

George Tucudean s-a retras temporar din activitate din cauza unei operatii la inima.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Noiembrie 2019, 15:36
Data actualizarii: Joi 07 Noiembrie 2019, 15:40

Inaintea partidei din grupele Europa League, CFR Cluj a organizat un interviu special cu George Tucudean. Fostul atacant a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Dan Petrescu:

"Este un om fantastic, a fost unul dintre cei mai mari fotbalisti romani, iar acum este unul dintre cei mai mari antrenori. Pregateste foarte bine fiecare meci, chiar daca intri la sedinta si nu esti concetrat in totalitate, cand ai iesit de acolo iti vine sa musti din ei, sa ii mananci pe toti", a spus jucatorul.

Dan Petrescu a fost si principalul motiv pentru care Tucudean a ales sa semneze cu CFR Cluj: "Si atunci era antrenor Dan Petrescu, iar el este o garantie a seriozitatii", a mai spus atacantul.

Tucudean s-a retras temporar din fotbal din cauza unei operatii suferite la inima. Jucatorul a decis ca e mai bine sa ia o pauza, pentru a face niste investigatii amanuntite si atunci cand va reveni sa poata fi la capacitate 100%, atat fizic cat si psihic.

Atacantul a anuntat recent ca este pregatit sa revina in luna decembrie si Dan Petrescu s-a declarat foarte incantat de aceasta veste:

"A venit la antrenament, l-am vazut dimineata, i-am zis sa se schimbe, mi-a spus <Mister, din decembrie!> Sigur? Pai, cat mai ai contract? <Pana in vara!> Pai hai sa semnam pe 5 ani!

Ne dorim foarte mult ca George sa revina, avem mare nevoie de el. Culmea, acum fara el avem multe goluri marcate. In ultimii 2 ani nu aveam golurile astea, iar George marca de unul singur. Daca el va reveni, vom fi mult mai puternici", spunea Dan Petrescu.

CFR CLUJ - RENNES se joaca in aceasta seara la 19:55 si va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, aplicatia sport.ro si facebook sport.ro.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies