Ogararu: "Mi-as dori sa jucam de mai multe ori cu Olanda sa adun mai multe selectii la nationala"

Autor: Sport.ro
Luni 08 Octombrie 2007, 20:01
UN "OLANDEZ" CONTRA OLANDEI!

Ogararu vrea sa faca un campionat inter-tari, doar cu Olanda, doar asa il va ajunge pe Dorinel la selectii. Ogararu a venit din Olanda, la 2 ani dupa singurul meci la nationala, tot cu Olanda. Bratu se intoarce si el in atacul Romaniei, la 3 ani de la dezastrul 1-1 cu Armenia. Alaturi de Ogararu, doar Lobont, Chivu, Petre Marin si Gigel Bucur au ramas din echipa batuta de Olanda in Giulesti, in 2005. 

Olanda e cheia cifrului la nationala pentru Ogararu, care a jucat pentru Romania, doar impotriva lui van Nistelrooy si Robben. Ogararu a evitat in ultimul moment scandalul cu Piturca, a fost adus de prietenul Nesu la reunire, cu doar 2 minute inainte de ora limita stabilita de Piturca. Selectionerul recunoaste, n-a schimbat nici o vorba pana acum cu Ogararu.

Limuzinele au fost date la o parte la nationala, Dacia, masina cu care Piturca a luat Cupa Campionilor a fost iar la moda intre vedetele nationalei. Din Dacie, Mutu, Chivu si compania au aterizat direct pe covorul rosu la Constanta, unde au fost primiti ca starurile de la Hollywood.

"Mi-as dori sa jucam de mai multe ori cu Olanda sa adun mai multe selectii la nationala", a spus Ogararu.

Deciziile luate de Trump în ultimele zile de mandat. Una dintre ele îi poate afecta şi pe români
BRAT

Modifică setările cookies