Are 22 de ani, valorează 75 milioane de euro și e comparat deja cu Maradona, Messi și Robben. "Stângul e ca bagheta unui magician!"

antony maradona messi robben Wes Brown Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 17:21
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 17:56

Vorbe mari pentru un jucător cu o tehnicitate ridicată și un stil de joc greu de contracarat. 

Antony (22 de ani) a marcat deja două goluri în 10 meciuri pentru naționala Braziliei și a atras toate privirile în Premier League de când a fost transferat pe Old Trafford. 

Manchester United le-a plătit celor de la Ajax Amsterdam 95 milioane de euro în august, iar afacerea se dovedește a fi una profitabilă. 

Antony și "explozia" driblingurilor din extrema dreaptă spre interior

Fotbalist crescut de Sao Paulo, Antony are o poveste de viață impresionantă, iar fotbalul l-a scos din ghearele sărăciei. Prin muncă și ambiție, brazilianul de 1,72 m a pus treaptă cu treaptă pe scara performanței. 

Acum, e comparat cu Messi, Maradona și Robben, iar vorbele unui fost jucător al lui United îi vin ca un balsam după o carieră construită la început cu pașii puși pe iarbă doar cu o pereche de ghete pe care o purta non-stop. 

Ce a ajuns prin muncă, dar și prin talent vărsat cu polonicul de Dumnezeu? Wes Brown deja îl asociază datorită cascadelor de driblinguri cu fotbaliști uriași! 

"Conduce mingea cu stângul ca Messi și Maradona! Piciorul stâng este ca o baghetă a unui magician, are o îndemânare mare, un calm extraordinar.

Arjen Robben este probabil cea mai bună comparație, întotdeauna obișnuia să intre din extrema dreaptă în centru și rareori nu i-a mers. Pur și simplu e încrezător în ceea ce face și uneori este greu de marcat", a declarat Wes Brown în presa din Anglia. 

În vârstă de 43 de ani, Wes Brown a evoluat pentru Manchester United între 1996 și 2011, timp în care a strâns 232 de partide și a marcat de trei ori. Pentru naționala Angliei a adunat 23 de meciuri și a înscris un gol. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antony Santos (@antony00)

Povestea de viață a lui Antony, extrema lui Manchester United

„Trăiam în centrul unei favele. La 20 de metri de casa mea erau narcotraficanți. Uneori, te uitai la meciuri duminică și simțeai mirosul ăla, mirosul de cannabis îți intra în casă. Eram un copil umil dintr-o favelă. 

Nu aveam dormitor, dormeam pe canapea. Nu aveam nici măcar ghete pentru a juca fotbal. Existau momente în care eu, sora mea și fratele meu plângeam și ne îmbrățișam, gândindu-ne la viețile noastre. 

Au fost momente în care scoteam apa din casa noastră inundată la miezul nopții, însă făceam asta cu zâmbetul pe buze, chiar și așa”, a dezvăluit Antony. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antony Santos (@antony00)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!