Sambata 08 Septembrie 2018, 21:35

"Nu cred in semne rele, mergem la Belgrad sa batem!" Ce a spus Burleanu la plecarea nationalei catre Serbia

Serbia - Romania este luni seara, de la 21:45, IN DIRECT la ProTV.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Razvan Burleanu, presedintele FRF, spune ca nu crede in semne rele si nu este de parere ca inceperea unei noi campanii cu un semiesec in fata Muntenegrului inseamna automat ratarea ei. Seful FRF mai spune ca obiectivul, castigarea grupei din Nations League, ramane realizabil.

"Cu siguranta am suferit niste pierderi importante, pentru ca nu va juca nici Bicfalvi. Daca selectionerul nu era fortat sa faca doua schimbari din cauza accidentarilor, cu siguranta ar fi facut niste schimbari ofensive.

Stiam ca echipele din fostul spatiu iugoslav sunt foarte puternice, care se apara foarte bine si ca doar printr-un joc foarte bun in faza ofensiva am fi putut sa inscriem.

Eu nu cred in semne rele, urmeaza meciul de la Belgrad si acolo orice este posibil.

Obiectivul este inca posibil, il putem indeplini.

Tineretul ne-a provocat o mare bucurie. Sunt sincer si va spun ca imi doream mai mult o victorie a tineretului decat una cu Muntenegru", a spus Razvan Burleanu la plecarea catre Belgrad.Dragnea, primă reacție ironică după scrisoarea în care i se cere demisia. ”La CEX o să vorbesc bine și apăsat”