"N-am cuvinte! N-ai voie sa faci asa ceva, e inadmisibil!" Gigi Becali il pune la zid pe Cosmin Contra si vorbeste despre plecarea selectionerului

"N-am cuvinte! N-ai voie sa faci asa ceva, e inadmisibil!" Gigi Becali il pune la zid pe Cosmin Contra si vorbeste despre plecarea selectionerului

Gigi Becali il critica pe Cosmin Contra pentru iesirea nervoasa avuta la adresa lui George Puscas, in timpul meciului Romania - Norvegia, incheiat 1-1.

Cosmin Contra a fost surprins de camerele de luat vederi injurandu-l ca la usa cortului pe George Puscas dupa ratarea loviturii de la 11 metri din meciul cu Norvegia. Atacantul a luat mingea, desi inaintea partidei selectionerul il desemnase pe Nicusor Stanciu sa execute, si a sutat prost.

Gigi Becali: "E inadmisibil cum a reactionat Contra! Nu mai am cuvinte"

Gigi Becali, patronul FCSB, da de pamant cu selectionerul Contra pentru iesirea acestuia. Becali mai spune ca daca nu califica nationala la EURO, Contra trebuie sa plece.

"Eu nu am nimic cu Contra, dar m-a lasat fara cuvinte ceea ce a facut. Nu ai cum sa injuri asa. Nici nu stiu ce sa mai comentez. Este inadmisibil, inadmisibil!!!

Nu ai voie sa faci asa ceva. Cum sa faci asa ceva?! Cum sa injuri in halul asta? Nu ai cum! Asa ceva este inacceptabil, inadmisibil. Nu se poate asa ceva", a spus Gigi Becali, potrivit Digi.

"Daca v-am spus ca nu se poate asa ceva. Nu ai cum sa faci asta. Federatia stia ca face asa ceva... Poate ne ajuta Dumnezeu sa ne calificam, dar...", a mai spus Becali.

Patronul FCSB mai spune ca a vorbit o singura data cu selectionerul.

"Eu nu mai vreau sa critic. Nici pe el, ca se supara. Am vorbit cu el data trecuta dupa ce m-am luat de el. "Ba, nea Gigi, ca de ce..." si nu mai vreau sa zic, dar asa ceva nu se poate. Asa ceva nu ai voie sa faci", a completat acesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Experți mandatați de OMS: „Pandemia putea fi evitată”. Asistăm la un „veritabil Cernobîl al secolului XXI”
BRAT
Modifică setările cookies