EXCLUSIV | Fumuri galactice la nationala?! Dezvaluiri despre comportamentul lui George Puscas si Ionut Radu la lot: "Foarte cu nasul pe sus"

George Puscas i-a luat mingea lui Nicusor Stanciu, jucator desemnat de Contra sa execute in cazul primirii unei lovituri de la 11 metri, si a ratat in partida cu Norvegia. Ionel Ganea spune ca nu ar fi acceptat asa ceva: "Eu intram pe teren dupa el".

Meciul Romania - Norvegia, incheiat 1-1, a adus in prim plan o lipsa de autoritate in vestiarul echipei nationale. George Puscas nu a respectat instructiunile lui Cosmin Contra si i-a luat mingea lui Stanciu pentru a executa o lovitura de la 11 metri. El a ratat, iar nationala a facut doar egal intr-un meci deosebit de important.

Puscas si-a turnat cenusa in cap la finalul meciului, spunand ca isi asuma decizia, precum si ratarea.

De cealalta parte, Cosmin Contra a fost surprins de camerele de luat vederi injurandu-l ca la usa cortului pe Puscas dupa ratare. La randul sau, Contra si-a cerut public scuze.

Horia Ivanovici: "Puscas si Radu sunt cu nasul pe sus la nationala"

Lipsa de autoritate si control de la echipa nationala este evidentiata si de jurnalistul Horia Ivanovici. Invitat la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la PRO X, acesta a afirmat ca tinerii Puscas si Ionut Radu "sunt foarte cu nasul pe sus".

"Am avut niste prieteni care au mers cu echipele nationale. Ianis Hagi si Razvan Marin erau ca niste copii in tabara, vedetele Stanciu si altii erau foarte echilibrati, dar au fost surprinsi neplacut de cuplul George Puscas – Ionut Radu. Cam cu nasul pe sus, asa mi s-a zis. Nu au interactionat, erau doar invitati, de la distanta asa au observat. O atitudine foarte ciudata a lui Puscas. Amandoi erau numai cu nasul pe sus, mai ales Puscas", a spus Horia Ivanovici la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Trafic feroviar dat peste cap de vijelii. Sute de minute întârziere și mai multe trenuri anulate
BRAT
Modifică setările cookies