"Mic e si Messi, dar nu e Mitrita!" :) Ne-am mintit singuri? Un fost international roman dezvaluie greseala tactica pentru care am platit scump in ultimele meciuri ale nationalei

Romania a avut parte de o luna octombrie de cosmar, pierzand toate cele trei meciuri disputate de echipa nationala mare.

Marcel Puscas, fost international roman, a comentat ultimele trei infrangeri ale Romaniei. Puscas spune ca Mirel Radoi a facut o greseala tactica importanta, mizand pe jucatori mici de inaltime, in contextul in care fotbalul romanesc nu a fost niciodata unul bazat pe posesie.

Marcel Puscas nu vede cu ochi buni viitorul apropiat al echipei nationale si spune ca trebuie modificari substantiale pentru a putea iesi din lumea a 3-a a fotbalului mondial:

"Nu poti emite pretentia la rezultate internationale atata timp cat fundatia casei este putreda. Orice vopsea nu face decat sa fie o spoiala. Cand spun 'fundament' inseamna asumarea unor responsabilitati in fotbalul romanesc, tot ceea ce inseamna fotbal trebuie modificat substantial. 

Am ajuns sa ne aliniem cu tari precum Malta, Estonia, Feroe. Despre ce fotbal vorbim? UEFA a fost generoasa vrand sa dea anvergura fotbalului organizand un Campionat European cu 32 de echipe. 

Ii criticau unii pe Iordanescu si pe Piturca pentru jocul urat, am zis mereu ca in fotbalul romanesc nu a fost niciodata caracteristica sa tinem mingea. 

Selectia jucatorilor mici de inaltime...trebuie sa suplinesti la restul capitolelor. Mic e si Messi, mic e si Hazard, dar niciunul dintre ei nu este Mitrita", a spus Marcel Puscas, la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tot mai multe țări europene revin la restricții pentru a controla răspândirea variantei Delta
BRAT
Modifică setările cookies