Nationala

Metodele stricte pe care le aplica Mirel Radoi pentru a se proteja de coronavirus: "Cu o saptamana inainte, nu mai vin acasa!"

Mirel Radoi a dezvaluit ce masuri ia pentru a se proteja de noul coronavirus inainte de a-si face datoria la echipa nationala. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Septembrie 2020, 15:26
Data actualizarii: Luni 21 Septembrie 2020, 15:39

El a declarat ca nimeni din staff-ul tehnic nu mai participa la meciuri cu o etapa inainte de a se anunta convocarile. De asemenea, Radoi a spus ca a luat masuri stricte si in interiorul familiei. Copiii selectionerului nu au voie in parc si nu le este permis sa aduca prieteni acasa cu o etapa inainte de a participa la o actiune a echipei nationalei. 

"Cu o etapa inainte de data convocarii, niciun membru al staffului sau cei din federatie care vin sa ii salute pe baieti nu mai participa la niciun meci pe stadion. Pana si copiii mei stiu ca prietenii lor, cu o saptamana inainte, nu mai vin acasa, pentru ca nu stim ce fac. Copiii mei nu mai ies in parc, proviziile incercam sa le comandam si sa avem foarte mare grija", a declarat Radoi pentru TelekomSport.

Mirel Radoi a debutat cu dreptul pe banca echipei nationale. Romania a remizat cu Irlanda de Nord, scor, 1-1, si a invins Austria, scor 3-2, ambele meciuri fiind in Nations League. Pentru tricolori urmeaza semifinala barajului pentru calificarea la EURO 2020, contra Islandei, care se va juca pe 8 noiembrie si va fi transmis in direct de PRO TV. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies