Adversari DE CALIBRU pentru Chiriches si Lato! PERLELE lui Piti, mult sub vedetele Slovaciei! Marek Hamsik face cat tot primul 11:

Autor: Sport.ro
Luni 12 August 2013, 14:45

	Adversari DE CALIBRU pentru Chiriches si Lato! PERLELE lui Piti, mult sub vedetele Slovaciei! Marek Hamsik face cat tot primul 11:

In vederea pregatirii dublei de foc din septembrie cu Turcia si Ungaria, Victor Pitruca a ales sa-si testeze fotbalistii in compania unor adversari a caror cota de piata este de doua ori mai mare decat fotbalistii romani.

In lotul Romaniei convocat pentru partida de miercuri, stelistul Vlad Chiriches este de departe cel mai valoros fotbalist. Fundasul este cotat la 8 milioane de euro, fiind urmat de Torje, a carui valoare oficiala este de 4 milioane de euro si de Bogdan Stancu, 3.5 milioane.

Potrivit transfermarkt, lotul adus de selectionerul Stanislav Griga la Bucuresti are o valoare de 108 milioane de euro, in timp ce jucatorii selectionati de Piturca valoreaza 52 de milioane de euro.

Vedeta echipei Slovaciei, Marek Hamsik este cel mai scump jucator din lotul adversarilor de mierucri. Jucatorul lui Napoli, care si-a prelungit recent contractul, pana in 2018, este cotat la 35 de milioane de euro, de patru ori mai mult decat Chirices.


In ciuda diferentei de valoare dintre loturile celor doua echipe, nationala Romaniei este mai bine pozitionata in clasamentul coeficientilor FIFA, ocupand locul 33, in timp ce Slovacia este clasata pe locul 62.
 


 

Coronavirus România, bilanț 20 octombrie. 3.400 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2. 768 de persoane, la ATI
BRAT

Modifică setările cookies