EXCLUSIV Negoita s-a intalnit cu Multescu! Antrenorul dinamovist ramane in continuare la Dinamo: "Nu stiu cat mai rezist!"

Autor: Sport.ro
Luni 12 August 2013, 18:14

	EXCLUSIV Negoita s-a intalnit cu Multescu! Antrenorul dinamovist ramane in continuare la Dinamo: "Nu stiu cat mai rezist!"

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

"O sa solicit niste lucruri, de fapt, o sa ma intalnesc si cu cei din conducere si ma gandesc sa plec", a spus Multescu imediat dupa meciul pierdut aseara cu Steaua. Acesta a dat vina pe atitudinea unor jucatori insa se pare ca motivul real este ca a pierdut vestiarul la Dinamo.

Multescu a trimis sageti spre mai multi jucatori dupa meciul cu Steaua, insa cel mai acuzat a fost capitanul Cosmin Matei, unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren, cel care a fost acuzat de Multescu in mod direc.

Astazi, tehnicianul lui Dinamo s-a intalnit cu Ionut Negoita, cei doi ajungand la un consens in ceea ce priveste viitorul lui Multesc pe banca tehnica. Acesta va ramane antrenor principal avand insa pretentia ca cei din conducere sa intareasca lotul pentru a putea sa isi indeplineasca obiectivele.

Sedinta a durat trei ore, de la 15 la 18.00, iar Multescu a declarat la iesire ca nu stie cat va mai rezista pe banca dinamovista. "Am fost foarte suparat dupa meciul cu Steaua, eu sunt ambitios si imi doresc sa castig mereu. Am discutat cu sefii, imi acorda incredere in continuare, dar nu stiu cat o sa mai rezist", a declarat Multescu pentru ProTV.

Cîţu: PSD a știut de la începutul anului că deficitul va depăși 4%. Documentul prezentat
BRAT