Mihai Stoica Echipa Nationala Romania Nationala

"Mă cam lasă rece". Mihai Stoica, discurs dur pentru jucătorii care se retrag de la națională

România debutează în campania de calificare la EURO 2024 împotriva Andorrei, partida fiind LIVE TEXT de la 21:45 pe www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Martie 2023, 18:29
Data actualizarii: Sambata 25 Martie 2023, 18:43

În ultimele săptămâni au existat numeroase discuții despre jucătorii care au refuzat convocările la echipele naționale ale României, preferând să lupte pentru un loc la reprezentativele din țările în care s-au născut, chiar dacă au cetățenie română.

Andrei Coubiș a refuzat să vină la naționala U21 în favoarea celei a Italiei, în timp ce Cătălin Cîrjan nu a acceptat convocarea la naționala U20. 

În plus, au existat și fotbaliști care s-au retras devreme de la prima reprezentativă, printre aceștia numărându-se și Alin Toșca. Fundașul de 30 de ani a făcut anunțul anul trecut, fără să ofere prea multe explicații. 

Mihai Stoica, deranjat de jucătorii care spun pas naționalei
 

Managerul general de la FCSB a dezvăluit că nu îi înțelege pe fotbaliștii care iau asemenea decizii, mai ales atunci când nu au rezultate remarcabile.

"(n.r. dacă eram calificaţi la European, la Mondial, se mai retrăgea Toşca din naţională?) Asta cu retragerile unor jucători care nu au spus nimic mă cam lasă rece. Una e să se retragă Ştefan Radu atunci, care era cine era şi este cine este", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!