"Îmi convine ca ungurii să-şi facă lobby în România". Mihai Stoica, atac direct către CSA Steaua: cum și-a motivat declarația

Mihai Stoica csa steaua Sepsi OSK Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Martie 2023, 21:59
Data actualizarii: Marti 21 Martie 2023, 22:11

UEFA a aprobat cererea făcută de Federația Maghiară de Fotbal prin care fanii pot afișa simbolul Ungariei Mari la meciuri.

Mihai Stoica a comentat subiectul, declarând că nu este în măsură să își dea cu părerea, pentru că nu cunoaște prea bine detaliile, însă a vorbit despre investițiile pe care statul ungar la face la Sepsi OSK și despre beneficiile pe care le aduce fotbalului românesc.

"Dacă Guvernul nostru nu dă nimic, să dea cel maghiar. Bine, Guvernul nostru dă la o echipă care nu are drept de promovare, dă foc banilor. Habar nu am ce se întâmplă la Sepsi, dar eu primesc cu drag această veste, pentru că ţin la jucători de acolo, Bălaşa, Aganovic. M-aş bucura ca fiecare echipă din România să nu aibă probleme financiare, cum nu sunt la Sepsi. 

Spun adevărul. Îmi convine, e o echipă cu care te poţi bate, poţi creşte dacă te baţi cu ea. Steaua şi Sepsi n-au nicio legătură. Guvernul român dă foc banilor, echipa aia a fost făcută peste noapte. Credem că s-a făcut ca să facă ce? 800 vin la meci, 700 se plimbă pe lângă stadion şi aşa mai departe. Gigi Becali vine cu banii lui, pentru că are, dar pentru noi e un avantaj că e o grupare bogată, care nu are nicio problemă. Creştem dacă jucăm împotriva unora, iar la chestia cu steagul Ungariei Mari nu ştiu, nu mă pricep", a spus Mihai Stoica la Orange Sport

Mihai Stoica, înțepături către CSA Steaua
 

Managerul general de la FCSB a făcut o comparație și între situația de la Sepsi OSK și cea de la CSA Steaua.

"CSA nu are viitor, e club finanţat fără viitor. Dacă se schimbă Legea Sportului, indiscutabil, sunt de acord să fie în prima ligă. Pe mine mă interesează să fie cluburi care să funcţionează. Dacă statul român e de acord să investească într-un sport care nu e performant, e treaba lui. Îmi convine ca David Popovici să rămână în România, să participe pentru România şi să câştige. 

E ok la Sepsi. Dacă orice club primeşte un investitor şi pompează bani, e important. Nu mă interesează dacă sunt de la stat sau de la privat, mă interesează să crească această competiţie. E super ok. Îmi convine ca ungurii să-şi facă lobby în România, dacă pe noi ne ajută. Poate sunt eu puţin în eroare", a adăugat acesta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!